Header Ads Widget

Greu de ucis 4 (Film acțiune 2007) Live Free or Die Hard

Film 2007 "Greu de ucis 4" - Trailerul, descrierea, dată de lansare și actorii care joacă în filmul "Greu de ucis 4". Actorii principali în filmul "Live Free or Die Hard / Die Hard 4": Bruce Willis și Justin Long.

Despre filmul Greu de ucis 4

Greu de ucis 4 / Live Free or Die Hard (lansat ca Die Hard 4.0 în afara Americii de Nord) este un film thriller de acțiune american din 2007 regizat de Len Wiseman și servește drept a patra parte din seria de filme Greu de ucis / Die Hard, fiind precedat de filmul Greu de ucis 3 / Die Hard with a Vengeance. Se bazează pe articolul din 1997 „A Farewell to Arms” scris pentru revista Wired de John Carlin. Numele filmului este adaptat după motto-ul statului New Hampshire, „Live Free or Die”.

În film, detectivul NYPD John McClane (Bruce Willis) încearcă să oprească un terorist cibernetic (Timothy Olyphant) care pirata computerele guvernamentale și comerciale din Statele Unite, cu scopul de a declanșa un atac cibernetic de genul „fire sale” care ar dezactiva elemente cheie ale infrastructurii națiunii. Justin Long, Mary Elizabeth Winstead și Maggie Q mai joacă.

Filmul Greu de ucis 4 / Live Free or Die Hard a fost lansat în Statele Unite pe 27 iunie 2007. Filmul a încasat 388 de milioane de dolari în întreaga lume, făcându-l filmul cu cele mai mari încasări din seria Greu de ucis / Die Hard. În general, a primit recenzii pozitive de la critici, care au numit filmul o revenire la formă pentru serie. Este singurul film Greu de ucis / Die Hard care a fost lansat în cinematografe cu un rating PG-13 de la MPAA, deși o ediție neevaluată va fi ulterior disponibilă pe media de acasă. Un al cincilea film, Și mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard, a fost lansat în 2013.



Actori în distribuția filmului Greu de ucis 4:
Bruce Willis, Justin Long, Timothy Olyphant, Maggie Q, Mary Elizabeth Winstead, Cliff Curtis, Jonathan Sadowski, Andrew Friedman, Kevin Smith, Yorgo Constantine, Cyril Raffaelli, Chris Palermo, Sung Kang, Zeljko Ivanek, Christina Chang, Jake McDorman, Gerald Downey, Allen Maldonado, Jim Cantafio, Chris Ellis, Regina McKee Redwing, Tony Colitti, Tim DeZarn, Kurt David Anderson, Matt O'Leary, Nadine Ellis, Ethan Flower, Nick Jaine, Tim Russ, Edward James Gage, David Walrod, Edoardo Costa, Yancey Arias, Dennis Depew, John Lacy, Diana Gettinger

Regizor: Len Wiseman

Scenaristi: Mark Bomback, Mark Bomback

Genul filmului: Acţiune, Crimă, Thriller

Data de lansare:
In America - 27 Iunie 2007
In Romania - 29 Iunie 2007

Tip de ecran: normal

Cunoscut și ca:
Die Hard 4
Die Hard 4: Die Hardest
Die Hard: Reset
Die Hard: Tears of the Sun
Die Hard 4: Live Free or Die Hard

Producator: Twentieth Century Fox Film Corporation, Dune Entertainment, Ingenious Film Partners

Descrierea filmului Greu de ucis 4:

La zece ani de la ultima sa misiune, John McClane este singurul polițist în stare sa dejoace un act de terorism tehnologic pus la cale de una dintre cele mai redutabile minți criminale. Greg, un hacker ingenios, plănuiește să paralizeze întreaga țară, atacând infrastructura computerizată, dar McClane nu stă nici el degeaba... E hotărât să fie la fel de greu de ucis și în această continuare a uneia dintre cele mai de succes francize din istoria filmului.

Trailerul filmului "Live Free or Die Hard" (2007) Greu de ucis 4


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii