Header Ads Widget

Film Cool World - O lume rece (1992) cu Kim Basinger si Gabriel Byrne

Cool World - O lume rece (Film de acțiune și animație 1992)
Kim Basinger, Gabriel Byrne, Brad Pitt, William Frankfather, Greg Collins, Janni Brenn

Pe scurt despre filmul O lume rece: Când Jack Deebs se afla în spatele gratiilor, el a găsit scăpare creând Cool World, o serie de desene animate cu o vulpe pe nume Holli Would. Cu toate acestea, carnea se dovedește mai slabă decât cerneala, deoarece Holli ia formă umană în Las Vegas.



Descrierea filmului Cool World
Când fostul deţinut şi desenator Jack Deebs (Gabriel Byrne) era dupã gratii, a gãsit o metodã de evadare, creând O lume rece, o serie de benzi desenate cu o femeie voluptoasã, pe nume Holli Would.

Dar desenatorul devine prizonierul propriilor fantezii, atunci când Holli îl trage pe Jack în O lume rece, cu intenţia de a-l seduce şi de a prinde viaţã. Un detectiv cu experienţã jucat de Brad Pitt – singurul om din O lume rece – îl atenţioneazã pe Jack cu privire la lege: Oamenii nu fac sex cu benzile desenate.

Carnea se dovedeşte a fi mai slabã decât cerneala, aşa cã Holli ia formã umanã (Kim Basinger) în Las Vegas, declanşând o acţiune transuniversalã ce ameninţã sã distrugã ambele lumi.

Cu un amestec de animaţie şi secvenţe reale, O lume rece e plin de scene palpitante.

Regia
Ralph Bakshi

Actori în rolurile principale
Kim Basinger, Gabriel Byrne, Brad Pitt, William Frankfather, Greg Collins, Janni Brenn, Maurice LaMarche, Joey Camen, Michael David Lally, Michele Abrams, Gregory Snegoff, Candi Milo, Charlie Adler

Gen
Actiune, Animatie, Comedie

Durata
102 minute

Trailerul filmului Cool World (1992) O lume rece

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii