Header Ads Widget

Aliens vs Predator 2 - Requiem (Film acțiune horror 2007) Trailer și detalii

Film acțiune și horror "Aliens vs Predator - Requiem" 2007 cu actorii Steven Pasquale, Reiko Aylesworth și John Ortiz. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "AVPR: Aliens vs Predator - Requiem".


Despre filmul Aliens vs. Predator: Requiem

Aliens vs. Predator: Requiem (stilizat ca AVPR: Aliens vs. Predator – Requiem) este un film american de acțiune științifico-fantastică din 2007, cu Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis și Ariel Gade în distribuție. Filmul de debut regizoral al Fraților Strause, a fost scris de Shane Salerno și este o continuare directă a filmului Alien vs. Predator (2004), precum și cea de-a doua și cea mai recentă parte din franciza Alien vs. Predator, continuând încrucișarea dintre francizele Alien și Predator.

Amplasat imediat după evenimentele din filmul anterior, filmul începe cu o navă Predator care se prăbușește într-o pădure din afara Gunnison, Colorado, unde un hibrid Alien-Predator cunoscut sub numele de Predalien scapă și se îndreaptă spre micul oraș din apropiere. Un Predator priceput, veteran, „curățător” este trimis să-l omoare pe Predalien, iar orășenii încearcă să scape de măcelul care a urmat.



Descrierea sinopsis a filmului Aliens vs Predator - Requiem

Nimeni nu poate scăpa de agresivii prădători Xenomorfi. Având în vedere acest lucru, o navă spațială Predator cu probleme se prăbușește în pădurea densă din Gunnison, Colorado, imediat după vărsarea de sânge din Antarctica din filmul AVP: Alien vs. Predator (2004). Drept urmare, un hibrid Predalien vicios, împreună cu miriade de Xenomorfi din Etapa 1, sau Face-huggers, se împrăștie în toate direcțiile, infectând pe toți cei suficient de nefericiți pentru a le trece calea. Încă o dată, Pământul este un câmp de luptă, deoarece ambele specii extraterestre luptă pentru supremație. Acum, cu oamenii blocați în mijlocul unei confruntări brutale, șeriful Eddie Morales trebuie să protejeze orașul cu o mână de locuitori. Cu toate acestea, doar motivația nu este suficientă. Poate o echipă de apărători fără experiență să asigure soarta omenirii?

Regia
Colin Strause, Greg Strause

Actori în distribuție
Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis, Ariel Gade, Kristen Hager, Sam Trammell, Robert Joy, David Paetkau, Tom Woodruff Jr., Ian Whyte, Chelah Horsdal, Meshach Peters, Matt Ward, Michal Suchánek, David Hornsby, Chris William Martin, James Chutter, Phil Buhler, Kevin Haaland, Gina Holden, Kurt Max Runte, Liam James, Tim Henry, Tom McBeath, Ty Olsson, Anthony Harrison, Lloyd Berry, Rekha Sharma, Catherine Lough Haggquist, Victoria Bidewell, Dalias Blake, Tim Perez, Rainbow Sun Francks, Juan Riedinger, Val Cole, Andrew Hedge, Ryan Robbins, Curtis Caravaggio, Françoise Yip, John Wardlow, Nesta Chapman

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller

Dată de lansare:
4 noiembrie 2007

Trailer la filmul AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)



Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
nu merge downloadata subtitrarea de la aliens vs predaor 2