Header Ads Widget

Bărbații în Negru (Film acțiune sf 1997) Men in Black cu Will Smith si Tommy Lee Jones

Film acțiune sf "Bărbații în Negru" 1997 cu actorii Will Smith, Tommy Lee Jones și Linda Fiorentino. Trailer, Descriere, sinopsis, actori și dată de lansare pentru filmul "Men in Black".




Descrierea filmului Bărbații în Negru
Imbraca-te in negru! Poarta-te firesc! Fii pregatit de petrecere! K si J sunt Barbatii in negru - agentii unei organizatii nerecunoscute oficial, dar totusi guvernamentale. Existenta lor e unul dintre cele mai bine pastrate secrete din univers! Ei se ocupa de problema extraterestrilor pe Pamant si sunt ultima noastra linie de aparare in cazul in care intalnirile de gradul III ar lua-o razna. Activitatea lor e deci strict secreta, iar ei se imbraca in negru.

Agentul K este unul dintre membrii fondatori ai BIN-ului si acum trebuie sa se ocupe de pregatirea unui fost ofiter de politie, care va deveni agentul J. Ca personalitate insa, J este diameral opus lui K. Ii place sa se distreze si sa experimenteze lucruri noi, iar pentru el este o mare provocare sa faca parte din BIN, cea mai sofisticata forta de "politie". Insa o face cu zambetul pe buze. Si mai ales, nu-i place sa se imbrace in negru. In plus, intotdeauna vorbeste prea mult si pune mana pe ce nu trebuie. Este un fel de Mr. Bean al Barbatilor in negru. Iar pentru K este un dezastru total.

Regia
Barry Sonnenfeld

Actori în distribuție
Will Smith, Tommy Lee Jones, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio, Rip Torn, Tony Shalhoub, Siobhan Fallon, Mike Nussbaum, Jon Gries, Sergio Calderón, Carel Struycken, Fredric Lehne, Richard Hamilton, Kent Faulcon, John Alexander, Keith Campbell, Ken Thorley, Patrick Breen, Becky Ann Baker, Sean Whalen, Harsh Nayyar, Michael Willis, Willie C. Carpenter, Peter Linari, David Cross, Charles C. Stevenson Jr., Boris Lyoskin, Steve Rankin, Andy Prosky, Michael Goldfinger, Alpheus Merchant, Norma Jean Groh, Bernard Gilkey, Sean Plummer, Michael Kaliski, Richard Arthur, Debbie Lee Carrington, Verne Troyer, Mykal Wayne, Tim Blaney, Mark Setrakian, Brad Abrell, Thom Fountain, Carl J. Johnson, Drew Massey, Danny DeVito

Genul filmului
Acțiune, Comedie, SF

Premii: A câștigat un premiu Oscar la categoria cel mai bun machiaj și a fost nominalizat la premiile Golden Globes.

Trailer la filmul "Bărbații în Negru" 1997 Men in Black


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii