Header Ads Widget

Bunica-i șefa! (Film comedie romantică 2007) Georgia Rule

Film comedie romantică online "Bunica-i șefa" 2007 cu actorii Lindsay Lohan, Jane Fonda și Felicity Huffman. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Georgia Rule".




Descrierea filmului de comedie romantică Bunica-i șefa / Georgia Rule
Rebela adolescenta Rachel (Lindsay Lohan) tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, incontrolabila Rachel reuseste sa incalce pana si ultima regula a mamei ei, Lilly (Felicity Huffman). Solutia? Lilly o trimite pe Rachel in singurul loc in care si-a jurat ca nu va mai pune piciorul, ferma din Idaho a mamei ei, Georgia (Jane Fonda). Matriarhala Georgia nu este deloc o bunica blanda si intelegatoare: isi traieste viata respectand cu strictete un sir interminabil de reguli stricte, lucru pe care-l cere oricui ii calca pragul. Acum cu o noua grija pe cap, Georgia va avea nevoie de o rabdare ingereasca pentru a intelege furia adolescentei. Dar, in timp ce Rachel se lasa prada sentimentului de nefericire provocat de aceasta vara irosita, Georgia vede ca nepoata ei e din ce in ce mai schimbata. Trebuind sa se supuna unor noi reguli si cu noi responsabilitati, Rachel devine mai intelegatoare si afla ce e compasiunea... mai ales pentru mama ei. Calatoria ei le va conduce pe cele trei femei spre dezvaluirea unor secrete de familie care, indiferent de ce s-ar intampla, formeaza legaturi ce nu pot fi rupte.

Regia
Garry Marshall

Actori în rolurile principale
Lindsay Lohan, Jane Fonda, Felicity Huffman, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Garrett Hedlund, Hector Elizondo, Dylan McLaughlin, Zachary Gordon, Laurie Metcalf, Fred Applegate, Cynthia Ferrer, Destiney Sue Walker, Adreana Gonzalez, Rance Howard, Hope Alexander-Willis, Shea Curry, Paul Williams, Beth Kennedy, Sarah Lilly, Scott Marshall, Christine Lakin, Chelse Swain, Ash M. Warren, Jennifer De Minco, Maggie Gwin, Nathan Moore

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Premiera în România
14 Septembrie 2007

Trailerul filmului Georgia Rule (2007) Bunica-i șefa

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii