Header Ads Widget

Hitman: De profesie asasin (Film acțiune 2007)

Film de acțiune online "Hitman: De profesie asasin" 2007 cu actorii Timothy Olyphant, Dougray Scott și Olga Kurylenko. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Hitman: De profesie asasin".


Pe scurt despre filmul Hitman: De profesie asasin
Un asasin de închiriat cunoscut sub numele de Agentul 47 este angajat de un grup cunoscut sub numele de „Organizația”. El este prins într-o conspirație politică, care îl face să fie urmărit atât de Interpol, cât și de armata rusă, în timp ce traversează Rusia și Europa de Est.




Descrierea filmului de acțiune Hitman (2007)
: Un asasin international, cunoscut sub numele de Agentul 47 (Timothy Olyphant), duce la indeplinire asasinate extrem de bine platite pentru o misterioasa organizatie, Agentia. In urma unor coincidente, Agentul 47 este implicat intr-o conspiratie politica, ceea ce-i pune pe urme atat Interpolul cat si armata rusa, de care incearca sa scape intr-o urmarire contracronometru prin Europa de Est. Ecranizare a popularului joc video cu acelasi nume.

Regia:
Xavier Gens

Actori în rolurile principale:
Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper, Ulrich Thomsen, Henry Ian Cusick, Eriq Ebouaney, Anca Radici, Joe Sheridan, James Faulkner, Jean-Marc Bellu, Nicky Naudé, Peter Hudson, Cyril Gueï, Yasmine Meddour, Desislava Bakardzhieva, Paul Barrett, Biliana Petrinska, Emile Abossolo M'bo, Paul Bandey, Sabine Crossen, Assen Blatechki, Lisa Ray-Jacobs

Cunoscut si ca:
Hitman: Rau necesar

Genul filmului:
Actiune, Crima, Thriller

Premiera in Romania:
02.11.2007

Trailer filmului Hitman (2007) De profesie asasin


Filme noiLista actori,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii