Header Ads Widget

Trailer film Return to the Blue Lagoon - Intoarcerea la laguna albastra (1991) cu Milla Jovovich

Trailer oficial la filmul romantic și aventuri "Return to the Blue Lagoon - Întoarcerea la laguna albastră" 1991 cu actorii: Milla Jovovich, Brian Krause și Lisa Pelikan. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Return to the Blue Lagoon".

Descriere la filmul Return to the Blue Lagoon


Suntem la sfârşitul secolului 19... Sarah Hargrave, tânăra văduva a unui pastor, se întoarce la San Francisco, la bordul unei nave, împreună cu fiica ei în vârstă de 12 ani, Lilli. Pe vas se mai află şi micuţul Richard care-şi pierduse părinţii, şi este imediat adoptat de către Sarah. La bordul navei izbucneşte holera şi cei trei, ajutaţi de căpitan, se îmbarcă pe o mică barcă şi reuşesc să ajungă pe o insulă tropicală. Ironia sorţii ? Vântul şi curenţii îi îndreptaseră chiar spre insula pe care fusese născut Richard. Anii trec şi cei doi copii cresc...Timp de opt ani Sarah a făcut totul pentru a-i educa cât se poate de bine cu speranţa că, într-o zi, se vor întoarce la San Francisco. Dar Sarah moare şi Lilli şi Richard trebuie să se descurce de acum singuri. Copiii devin fascinaţi de deosebirile dintre fete şi băieţi şi în timp ciondănelile şi jocurile copilăriei se transformă într-o dragoste ce nu cunoaşte nici o limită. Într-o zi, viaţa lor idilică este dată peste cap de sosirea unui vas, forţându-i să se confrunte cu "civilizaţia" pentru prima oară.
Romanul "The Garden of God" al scriitorului Henry De Vere Stacpoole a fost sursa de inspiraţie a scenaristului Leslie Stevens.
Filmul este un remake al versiunii din anii'80.

"A treia ecranizare a romanului lui Stacpoole este notabilă mai mult pentru invenţiile sale aiuritoare la nivelul tramei." - Mark Kermode - 1991 (Sight and Sound).

Regia
William A. Graham

In rolurile principale
Milla Jovovich, Brian Krause, Lisa Pelikan, Courtney Barilla, Garette Ratliff Henson, Emma James

Gen
Aventuri, Romantic

Trailerul filmului Return to the Blue Lagoon (1991)



Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii