Header Ads Widget

Miss Agent Secret (Film comedie 2000) Miss Congeniality

Film de comedie și polițist online "Miss Agent Secret" 2000 cu actorii Sandra Bullock, Michael Caine și Benjamin Bratt. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Miss Congeniality".




Descrierea filmului Miss Agent Secret / Miss Congeniality
Concursul de frumusete Miss Statele Unite, gazda venerabilã si faimoasã a frumusetii americane în ultimii cincizeci de ani, a primit o amenintare de la unul dintre cei mai periculosi criminali din întreaga tarã, poreclit “Citizen”. F.B.I.-ul l-a urmãrit tot timpul pe acest psihopat, în timp ce teroriza întreaga natiune cu bombe, împuscãturi si incendieri deliberate. Aceasta ar putea fi sansa lor unicã de a-l aresta.

Planul ? Simplu. Sã introducã în concurs una din agentele lor, sub acoperire, pe post de concurentã. Sã aranjeze cu juriul ca ea sã rãmânã pe scenã pânã la încheierea concursului. Sã o doteze cu un echipament de supraveghere de ultimã generatie. Gãsirea agentei ? Nu este asa de simplã.

O cãutare pe computer a tuturor agentelor de gen feminin disponibile gãseste un grup total nefotogenic, cu exceptia agentei secrete Gracie Hart (SANDRA BULLOCK). Într-o simulare virtualã pe computer, ea aratã nemaipomenit în costum de baie; ar putea chiar sã pãcãleascã pe oricine si într-o rochie de searã, mai ales dacã îsi piaptãnã pãrul. Însã Gracie nu are o perie de pãr. Sau o rochie. Sau pantofi cu toc. Sau cum ar spune colegul ei care conduce operatiunea, Eric Matthews (BENJAMIN BRATT): ea aratã ca o “masinã avariatã”. Si Gracie nu are nici un chef sã se alãture grupului de concurente pe care le catalogheazã drept “o adunãturã de tipe în bikini care nu stiu decât trei cuvinte: «pace în lume»”.

Din acest motiv, F.B.I.-ul apeleazã la serviciile consultantului Victor Melling (MICHAEL CAINE), expert în concursuri de frumusete, pentru a o transforma pe Gracie - sau cum a poreclit-o el, “Dirty Harriet” - în Gracie Lou Freebush, concurenta perfectã. Soarta concurentei atârnã de un fir de atã si, având în vedere cã refuzul lui Gracie de a urma ordinele a pus deja misiunea ei în pericol, aceasta ar putea fi ultima ei sansã de a o îndeplini în cadrul mult iubitului ei F.B.I.

Regia
Donald Petrie

Actori în rolurile principale
Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen, William Shatner, Ernie Hudson, John DiResta, Heather Burns, Melissa De Sousa, Steve Monroe, Deirdre Quinn, Wendy Raquel Robinson, Asia De Marcos, Ken Thomas, Gabriel Folse, Cody Linley, Mona Lee Fultz

Genul filmului
Aventuri, Comedie

Trailerul filmului Miss Agent Secret (2000) Miss Congeniality

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii