Header Ads Widget

Orașul tăcerii (Film thriller 2007) Bordertown Trailer și detalii

Film cu crime și thriller "Orașul tăcerii" 2007 cu actorii Jennifer Lopez, Antonio Banderas și Martin Sheen. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bordertown".


Pe scurt despre filmul Bordertown - Orașul tăcerii (2007): O jurnalistă investighează o serie de crime în apropierea fabricilor americane de la granița cu Juarez și El Paso.



Descrierea filmului Bordertown

Lauren Adrian, o jurnalistă pasionată a ziarului "Chicago Sentinel", dorește să fie trimisă în prima linie a războiului irakian, ca și corespondent de război. În schimb, redactorul său, George Morgan, o trimite să investigheze cazul sutelor de tinere femei care lucrau într-o fabrică dintr-un oraș de la granița Statele Unite - Mexic și care fuseseră violate și ucise. Jurnalista merge în Ciudad Juarez, Chihuahua în speranța că dacă va rezolva crimele misterioase, va fi trimisa eventual în Irak. În Juarez îl întâlnește pe fostul ei prieten, Alfonso Diaz, cu care a lucrat în urmă cu șase ani și care acum este redactor la un ziar local, "El Sol de Juarez". Împreună cu acesta merge în căutarea vinovaților, fapt care îi va pune viața în primejdie.
Subtitrare:

Regia: Gregory Nava

Actori în rolurile principale: Antonio Banderas, Jennifer Lopez, Kate del Castillo, John Norman, Irineo Alvarez

Genul filmului: Crime, Dramă, Thriller

Data lansare (Romania): 26 Octombrie 2007

Trailer la filmul Orașul tăcerii (2007) Bordertown


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii