Header Ads Widget

Un socru de cosmar (Film 2000) Meet The Parents

Meet The Parents - Un socru de coșmar (2000)
Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Owen Wilson

Pe scurt despre filmul de comedie Un socru de coșmar: Asistentul Greg Focker se întâlnește cu părinții iubitei sale înainte de a o cere de soție, dar tatăl ei suspect este cel mai grav coșmar al fiecărei întâlniri.



Descrierea filmului Meet The Parents: Greg Focker (Ben Stiller) este indragostit pana peste cap de prietena sa Pam (Teri Polo) si este pe punctul de a-i pune intrebarea cheie ,,Vrei sa fii sotia mea ?". Cand si-a propus sa o faca este insa intrerupt de un telefon in care Pam este anuntata de sora ei mai mica ca a fost ceruta in casatorie si ca se marita.

Greg isi da seama ca trebuie sa o ceara pe Pam tatalui ei si ca ocazia nuntii surorii ei ar fi potrivita pentru cererea mainii iubitei sale.

Ajunge la familia Byrnes- care pare ideala- in prag - un sot si tata iubitor (Robert De Niro), o mama la fel si o pisica.

Greg se da peste cap sa se faca placut dar weekend-ul debuteaza catastrofal- bagajul ii este ratacit la aeroport si aluneca intr-o cascada de intamplari hazlii dar si dezastruoase. Numele sau provoaca stupefactie. Se scrie Focker dar se pronunta … Prenumele este Greg dar in realitate este … Gay !

Vezi detalii și despre filmul continuare la acesta Little Fockers (2010) O familie de coșmar

Regia
Jay Roach

In rolurile principale
Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Blythe Danner, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, Owen Wilson, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George, Kali Rocha

Gen
Comedie

Trailerul filmului Meet The Parents (2000) Un socru de coșmar


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii