Header Ads Widget

Cât durează o căsnicie (Film comedie romantică 2007) The Heartbreak Kid

Film comedie romantică online "Cât durează o căsnicie" 2007 cu actorii Ben Stiller, Michelle Monaghan și Malin Akerman. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Heartbreak Kid".


Pe scurt despre filmul Cât durează o căsnicie: Un bărbat proaspăt căsătorit care crede că tocmai s-a legat de femeia perfectă întâlnește o altă doamnă în luna de miere.



Regia
Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Actori în rolurile principale
Ben Stiller, Jerry Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman, Danny McBride, Rob Corddry, Carlos Mencia, Scott Wilson, Polly Holliday, Roy Jenkins, Stephanie Courtney, Amy Sloan, Lauren Bowles, Eva Longoria

Gen
Comedie, Romantic

Premiera in Romania
02.11.2007

Descrierea filmului The Heartbreak Kid: Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational.

In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie.

Dupa ani de burlacie si supus presiunilor tatalui sau, Doc (Jerry Stiller) si ale celui mai bun prieten Mac (Rob Corddry), Eddie incepe sa se intrebe daca nu face prea multe nazuri in ceea ce priveste femeile. Asa ca atunci cand o intalneste pe apetisanta blonda Lila (Malin Akerman), Eddie, dupa o scurta si la obiect curte, o cere in casatorie. In calatoria de nunta de pe coasta Californiei, cei doi tineri casatoriti incep sa se cunoasca si Eddie realizeaza imensa greseala pe care a facut-o: de dupa chipul angelic al proaspetei sale sotii, se iveste o fiinta ca limbaj vulgar si amatoare de sex atletic. Ajunsi intr-o exotica statiune mexicana, Lila isi oplosesete arsurile solare, iar Eddie incepe sa frecventeze barul hotelului, unde o intalneste pe Miranda (Michelle Monaghan), o fata cu picioarele pe pamint care nu are nici cea mai vaga idee ca Eddie este, de fapt, in luna de miere.

Indragostit de noua cunostinta, Eddie gaseste cele mai, nastrusnice solutii pentru a-si abandona sotia in camera de hotel si pentru a-si petrece timpul cu fata visurilor sale.

Trailerul filmului The Heartbreak Kid (2007) Cât durează o căsnicie


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
e fain