Header Ads Widget

The Great Debaters (Film 2007) La început a fost cuvântul

Film biografic și dramă online "La început a fost cuvântul" 2007 cu actorii Denzel Washington, Nate Parker și Jurnee Smollett. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Great Debaters".


Sinopsis
O dramă bazată pe povestea adevărată a lui Melvin B. Tolson, profesor la Wiley College Texas. În 1935, el a inspirat studenții să formeze prima echipă de dezbateri a școlii, care a continuat să provoace Harvard în campionatul național.



Descrierea filmului La început a fost cuvântul / The Great Debaters
Marshall, Texas, descris de James Farmer, Jr. drept „ultimul oraș în care s-a predat după Războiul Civil”, găzduiește Colegiul Wiley, unde, în 1935-1936, inspirat de Renașterea din Harlem și munca sa clandestină ca organizator sindical , profesorul Melvin Tolson antrenează echipa de dezbateri într-un sezon aproape neînvins care vede prima dezbatere între studenții americani de la colegiile albe și negre și se încheie cu o invitație de a înfrunta campionii naționali ai Universității Harvard. Echipa de patru, care include o studentă și un foarte tânăr James Farmer, este testată într-un creuzet încălzit de Jim Crow, sexism, o gloată de linșare, o arestare și aproape revoltă, o poveste de dragoste, gelozie și o audiență națională de radio.
Filmul este regizat de Denzel Washington si produs de Oprah Winfrey.

Regia
Denzel Washington

Actori în rolurile principale
Denzel Washington, Nate Parker, Jurnee Smollett, Denzel Whitaker, Jermaine Williams, Forest Whitaker, Gina Ravera, John Heard, Kimberly Elise, Devyn A. Tyler, Trenton McClain Boyd, Ritchie Montgomery, Jackson Walker, Tim Parati, Robert X. Golphin, Justice Leak, Glen Powell, Brad Watkins, Brian Smiar, Damien Leake, Voltaire Sterling, Stephen Rider, Gordon Danniels, Donny Boaz, Samuel Elliott Whisnant, Bonnie Johnson, Charissa Allen, Michael Beasley, Gary Mattis, George Wilson, Fahnlohnee R. Harris, Harold Evans, J.D. Evermore, Sharon Jones, Kelvin Payton

Genul filmului
Biografic, Dramă, Romantic

Lansare film
6 Mai 2011

Trailerul filmului The Great Debaters (2007) La început a fost cuvântul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii