Header Ads Widget

Film Awake - Sub anestezie (2007) cu Jessica Alba

Film thriller online "Sub anestezie" 2007 cu actorii Jessica Alba, Hayden Christensen și Terrence Howard. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Awake".


Pe scurt despre filmul Sub Anestezie: Awake este un thriller de conspirație american din 2007, scris și regizat de Joby Harold (în debutul său regizoral). În rolurile principale găsim actorii Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard și Lena Olin. Filmul a fost lansat în Statele Unite și Canada pe 30 noiembrie 2007.

Sinopsis la filmul Sub Anestezie: Un tânăr bogat, supus unei operații de transplant de inimă, descoperă că echipa chirurgicală intenționează să-l ucidă.



Descrierea filmului Sub Anestezie: Un barbat (Hayden Christensen) isi da seama pe masa de operatie ca este imun la substantele anesteziante. Aflat in timpul unei interventii pe cord deschis, el simte fiecare incizie a bisturiului, dar este paralizat si nu poate cere ajutor nimanui. Aflata alaturi, sotia lui (Jessica Alba) trebuie sa lupte cu propriii demoni. Producatorii filmului au avertizat ca acesta va schimba lumea medicala asa cum filmul "Jaws" a schimbat turismul de pe litoralul american.

Download subtitrare:
Descarca subtitrarea filmului de aici.

Regia
Joby Harold

In rolurile principale
Jessica Alba, Hayden Christensen, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald, Sam Robards, Arliss Howard, Fisher Stevens, Georgina Chapman, David Harbour, Steven Hinkle, Denis O'Hare, Charlie Hewson, Court Young, Joseph Costa, Poorna Jagannathan

Gen
Drama, Crime, Mister, Thriller

Premiera în România
11 Ianuarie 2008

Vezi trailerul filmului Sub anestezie (2007) Awake


Filme noi

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Un film care merita vazut!