Header Ads Widget

Așa vreau eu! (Film comedie romantică 2007) Because I Said So

Film de comedie romantică online "Așa vreau eu!" 2007 cu actorii Mandy Moore, Diane Keaton și Gabriel Macht. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Because I Said So".




Descrierea filmului Așa vreau eu: Daphne Wilder (Diane Keaton, Something’s Gotta Give / Ceva, ceva tot o iesi, The Family Stone / Familia Stone, trilogia The Godfather / Nasul) este o mama a carei dragoste nu cunoaste limite. Ca parinte singur, ea si-a crescut trei fete extraordinare - neindemanatica si adorabila Milly (Mandy Moore, din A Walk to Remember / O iubire de neuitat, Saved! / Salvata, productia ce urmeaza sa fie lansata License to Wed), psihologul hotarat Maggie (Lauren Graham, din serialul de televiziune Gilmore Girls / Fetele Gilmore, si productia ce urmeaza sa apara Evan Almighty) si fata sexy si lipsita de respect, Mae (Piper Perabo, din The Prestige / Prestigiul, Coyote Ugly / Barul Coyote Ugly) - pentru a deveni acele femei si mame pentru care ai da orice ca sa le ai. Singura problema e ca... ele sunt hotarate s-o reduca la tacere.

Intr-o comedie care care ca tema momentul in care trebuie taiat cordonul ombilical, regizorul Michael Lehmann (The Truth About Cats & Dogs / Cine pe cine iubeste, 40 Days and 40 Nights / Cat rezisti fara sex?, Heathers) aduce in prim-plan patru actrite puternice intr-un singur film – Asa Vreau Eu / Asa Vreau Eu / Because I Said So.

Pentru a o impiedica pe fiica ei cea mai mica, Milly, sa faca aceleasi greseli in dragoste pe care le-a facut ea, Daphne hotaraste sa-i gaseasca barbatul perfect. Singurul lucru pe care Daphne decide sa nu i-l spuna lui Milly este ca daduse un anunt la anunturile matrimoniale online pentru a-l gasi. Daca exista cineva care stie exact ce face fiica ei si ca nu are nevoie de o relatie pe termen lung (sau de haine, sau de o cariera), aceea e Daphne. Latura comica se dezlantuie atunci cand mama bine intentionata continua sa faca greseli pentru o cauza nobila... totul, in numele dragostei pe care i-o poarta dragii ei fiice.

Este cumva barbatul visurilor lui Daphne (si al lui Milly) arhitectul responsabil Jason (Tom Everett Scott, din serialul de televiziune Saved, One True Thing / Adevarul adevarat) sau acesta este rockerul spiritual Johnny (Gabriel Macht, The Good Shepherd / Agentia secreta, The Recruit / Recrutul)? Daphne va continua sa faca presiuni, sa linguseasca, sa sugereze si sa dea din coate pentru a o convinge pe Milly, pana cand greselile vietii ei le indreapta sau le innebunesc pe fiicele ei.

Dar, in momentul in care tatal lui Johnny, Joe (Stephen Collins, Blood Diamond / Diamantul sangeriu, serialul de televiziune Seventh Heaven / Al saptelea cer) reaprinde o sclipire demult ingropata a lui Daphne, lucrurile incep sa se incinga pentru mama Wilder. in final, lasandu-se dusa de val, Daphne incepe sa se intrebe daca nu isi preseaza fiicele pentru a-si ignora propriile ei probleme.

Intr-o lupta hilara a vointelor puternice, relatia dintre mama si fiica e testata in toata complexitatea ei groaznica si nebuneasca. Fetele vor face tot posibilul sa o ajute pe Daphne sa descopere adevarurile si imposibilitatile iubirii de mama... totul in timp ce incearca sa raspunda la intrebarile: unde incepe si unde trebuie sa se termine?

Regia
Michael Lehmann

Actori în rolurile principale
Mandy Moore, Diane Keaton, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Lauren Graham, Piper Perabo, Stephen Collins, Ty Panitz, Matt Champagne, Colin Ferguson, Tony Hale, Sophina Brown, Karen Leigh Hopkins, Gerald Downey, Alexis Rhee, Shu Lan Tuan, Steve Little, John Ross Bowie, Parvesh Cheena, Doug Budin, Willam Belli, Mary Pat Gleason, Judi Barton, David Purdham, P.J. Byrne,

Gen
Comedie, Drama, Romantic

Premiera în România
13 Iulie 2007

Trailerul filmului Because I Said So (2007) Așa vreau eu!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii