Header Ads Widget

Barbie in Printesa Insulei Magice (2007)

Barbie - As The Island Princess (2007) Barbie in Printesa Insulei Magice

Pe scurt despre filmul de animație Barbie - As The Island Princess (2007): Naufragiată pe o insulă idilică, tânăra frumoasă Ro, își vede lumea dată peste cap, când un prinț aventuros o ia pe ea și pe prietenii ei blănoși într-o călătorie pentru a explora civilizația. Poate fi Ro Rosella, prințesa dispărută?



In rolurile principale
Kelly Sheridan, Melissa Lyons, Alessandro Juliani, Christopher Gaze, Steve Marvel, Susan Roman, Garry Chalk

Gen
Animație, Familie

Descrierea filmului Barbie in Printesa Insulei Magice: E timpul sa navigati impreuna cu Barbie in Printesa Insulei Magice, in acest film nou, plin de melodii noi.

Dupa ce a naufragiat pe o insula pe cand era inca o fetita, Rosella (Barbie) creste si invata sa cante impreuna cu o incantatoare familie de animale:
Sagi, un panda rosu, Azul paunul si puiul de elefant Tika. Dar cand printul Antonio descopera paradisul din insula lor, curiozitatea despre trecutul lui Rosella, face ca aceasta sa calatoreasca impreuna cu printul catre castelul lui.
In timp ce ea impreuna cu animalele exploreaza civilizatia, descopera un complot groaznic pus la cale pentru a prelua regatul.

Prin sfarsitul care iti ingheata inima, BARBIE in Printesa Insulei Magice va arata ca atunci cand sunteti ghidati de dragoste, se pot intampla miracole mai aproape decat va inchipuiti.

Trailer la filmul de animație Barbie - As The Island Princess (2007) Barbie in Printesa Insulei Magice


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
de ce nu are si desenea asta link sa o downloadez? ::((