Header Ads Widget

Blestemul florii de aur (Film chinezesc acțiune 2006) Man cheng jin dai huang jin jia

Film acțiune chinezesc "Blestemul florii de aur" 2006 cu actorii Chow Yun-Fat, Gong Li și Jay Chou. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Man cheng jin dai huang jin jia / Curse of the Golden Flower".


Pe scurt despre filmul Blestemul florii de aur - Curse of the Golden Flower: În timpul dinastiei Tang din China, împăratul a luat-o de soție pe prințesa unei provincii vecine. Ea i-a născut doi fii și l-a crescut pe cel mai mare. Acum controlul său asupra ținutului său este complet, inclusiv asupra familiei regale.



Descrierea pe larg a filmului chinezesc Blestemul florii de aur

Regizorul filmelor Hero si House of Flying Daggers prezinta un film epic uluitor despre nebunia razboiului si dezmembrarea unei familii sub povara iubirii neîmpartasite, a tradarilor imposibil de iertat si a setei nesfarsite de putere.

Absenta Împaratului(Chow Yun Fat) a generat povesti de dragoste ilicite, aliante periculoase si conspiratii malitioase care ameninta sa îl rastoarne de la putere. Iar cand acesta se intorce pe neasteptate la Imparateasa sa(Gong Li) si la cei doi fii ai lor, tensiunile se contureaza clar în acest regat al opulentei.

În timp ce secretele familiei imperiale ies la iveala, Palatul este atacat de o armata de razboinici. Totul evolueaza spre un punct culminant spectaculos, întretesut cu actiuni uimitoare si tragedii de proportii epice.

Regia:
Yimou Zhang

In rolurile principale:
Chow Yun-Fat, Gong Li, Jay Chou, Ye Liu, Dahong Ni, Junjie Qin, Man Li, Jin Chen, Aaron C. Shang, Liam O'Brien, Yuri Lowenthal

Gen:
Actiune, Aventuri, Drama, Romantic

Trailerul filmului Blestemul florii de aur (2006) - Man cheng jin dai huang jin jia




Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii