Header Ads Widget

Death at a Funeral (Film de comedie 2007) Decedat la înmormântare

Death at a Funeral (Film de comedie și dramă 2007) Decedat la înmormântare
Matthew Macfadyen, Keeley Hawes și Peter Dinklage

Pe scurt despre filmul Decedat la înmormântare: Un haos total se creeaza cand un barbat incearca sa dezvaluie un secret intunecat cu privire la tatal decedat de curand al unei familii britanice disfunctionale.



Descrierea filmului Decedat la înmormântare - Death at a Funeral: Daniel este un tânăr decent, căsătorit cu Jane, care încă locuiește la casa tatălui său. Când tatăl său moare, cade pe el să organizeze înmormântarea. În această dimineață dureroasă, cu expresia gravă potrivită pe chipul lui, Daniel este gata să primească prietenii și rudele tatălui său. Dar păstrarea demnității inerente în astfel de circumstanțe va fi o sarcină grea. Mai ales cu pompele funebre care strică treaba, întoarcerea din SUA a fratelui său celebru, dar egoist, logodnicul vărului său care a înghițit din greșeală droguri, prezența unui idiot care profită de tristul eveniment pentru a recâștiga inima (sau mai bine zis corpul) a unei femei care este pe cale să se căsătorească cu altul, a unui unchi bătrân handicapat care este și cea mai insuportabilă persoană. Încercând să rezolve problemele, Daniel observă prezența printre cei îndoliați a unui pitic misterios pe care nimeni altcineva pare să-l cunoască.

Peter Dinklage a jucat același rol (cu nume diferite) în ambele versiuni ale filmului. (Peter în acest film și Frank în remake).

Regia
Frank Oz

Actori în rolurile principale
Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman, Ewen Bremner, Peter Dinklage, Daisy Donovan, Alan Tudyk, Jane Asher, Kris Marshall, Rupert Graves, Peter Vaughan, Thomas Wheatley, Peter Egan

Gen
Comedie, Drama

Trailerul filmului Death at a Funeral (2007) Decedat la înmormântare


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii