Header Ads Widget

Jumper: Oriunde oricând (Film acțiune 2008)

Film de acțiune sf "Jumper: Oriunde, oricând" 2008 cu actorii Samuel L. Jackson, Hayden Christensen și Jamie Bell. Trailer, Descriere, actori, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jumper: Oriunde, oricând".




Sinopsis la filmul Jumper: Oriunde oricând
Davey, un adolescent care tocmai a renuntat la parintii sai abuzivi, descopera ca se poate teleporta cu puterea gandului. Davey habar n-are cum de este in stare sa se teleporteze, dar afla in curand ca sufera de-o anomalie genetica si ca nu este singurul cu aceasta abilitate. Mai mult, tanarul trebuie sa lupte impotriva unei organizatii secrete, care a jurat sa ucida toti jumper-ii.

Regia
Doug Liman

Actori în distribuția filmului Jumper: Oriunde oricând
Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson, Diane Lane, Samuel L. Jackson, Kristen Stewart, Michael Rooker, AnnaSophia Robb, Max Thieriot, Jesse James, Tom Hulce, Teddy Dunn, Barbara Garrick, Michael Winther, Massimiliano Pazzaglia, Shawn Roberts, Nathalie Cox, Meredith Henderson, Damir Andrei, Tony Nappo

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Thriller

Premiera in Romania
29.02.2008

Descrierea filmului Jumper: Oriunde oricând
Bazat pe romanul lui Steven Gould, "Jumper" urmareste povestea unui tanar (Christensen) dintr-un camin cu probleme care descopera ca are puterea de a se teleporta. In cautarea omului care crede el ca e responsabila pentru moartea mamei lui, pustiul atrage atentia Agentiei Nationale pentru Securitate dar si altora cu aceeasi putere. Mai tarziu acesta descopera ca darul sau exista de secole bune si se gaseste astfel prins intr-un razboi ce dureaza de mii de ani intre cei care se pot teleporta si cei care au jurat sa ii ucida.
Filmul este regizat de Doug Liman si ii are in rolurile principale pe Hayden Christensen (Star Wars), Rachel Bilson si Samuel L. Jackson.

Trailer la filmul "Jumper: Oriunde, oricând" 2008


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
pare super filmul, vreau si yo....:D