Header Ads Widget

Living & Dying (Film de acțiune 2007) Murind pentru a trai

Murind pentru a trai (Film de acțiune și thriller 2007) Living & Dying
Michael Madsen, Edward Furlong, Arnold Vosloo, Bai Ling, Monica Barladeanu

Pe scurt despre filmul Murind pentru a trai: Doi ucigași întorc jocul unui trio de tâlhari atunci când se află într-o situație de ostatici. Înconjurați de poliție, tâlharii trebuie să devină eroi înainte ca ucigașii să-i execute pe toți.



Descrierea filmului Murind pentru a trai: Doi asasini schimba rolurile cu un grup de hoti si se trezesc pe nepusa masa implicati intr-o luare de ostatici. Inconjurati de politie, hotii trebuie sa joace un periculos joc de-a soarecele si pisica inainte ca asasinii sa execute pe toata lumea. Cu tagline-ul "patru hoti, doi ucigasi, un telefon mobil si mult prea multe arme", acest violent film de actiune cu Michael Madsen si Edward Furlong in rolurile principale promite o multime de rasturnari de situatie spectaculoase.

Regia
Jon Keeyes

Actori în rolurile principale
Michael Madsen, Edward Furlong, Arnold Vosloo, Bai Ling, Tamer Karadagli, Jordana Spiro, Yelda Reynaud, Deniz Akkaya, Curtis Wayne, Trent Haaga, Monica Bârlădeanu, Brandy Little, Hayden Tweedie, Libby Villari, Tom Zembrod, Malgorzata Kozuchowska, Brady Coleman, Matthew Tompkins, Ken Thomas

Gen
Actiune, Thriller

Trailerul filmului de acțiune Murind pentru a trai (2007) Living & Dying


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii