Header Ads Widget

Nancy Drew (Film de aventuri și comedie 2007)

Nancy Drew (Film de aventuri, comedie și mister 2007)
Emma Roberts, Tate Donovan, Craig Gellis, Rich Cooper, Max Thieriot

Pe scurt despre filmul Nancy Drew: Detectivul adolescentă Nancy Drew își însoțește tatăl într-o călătorie de afaceri la Los Angeles, unde află indicii despre un mister ce ține de o crimă care implică o vedetă de cinema.



Descrierea filmului Nancy Drew: Nancy Drew este o tanara care de-abia a intrat la colegiu. Ea este pasionata de tot ceea ce inseamna mister, asa ca nu sovaie nicio clipa cand descopera dovezi care ar putea elucida cazul nerezolvat de crima in care este implicat si un star de cinema. Personajul este inspirat din seria de carti aparute in anii '30-'40 sub egida The Stratemayer Syndicate. Grupul obisnuia sa publice carti in serie, folosind numele unui autor fictiv ce nu avea nicio legatura cu persoanele reale care scriau de fapt cartile.

Regia
James Frawley

Actori în rolurile principale
Emma Roberts, Tate Donovan, Craig Gellis, Rich Cooper, Max Thieriot, Amy Bruckner, Kay Panabaker, Cliff Bemis, Laura Harring, Pat Carroll, Monica Parker, Caroline Aaron, Marshall Bell, Daniella Monet, Kelly Vitz, Josh Flitter, Joanne Baron, Adam Goldberg, Emmy Laybourne, Bruce Willis

Gen
Aventuri, Comedie, Mister

Trailerul filmului de aventuri, comedie și mister Nancy Drew (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii