Header Ads Widget

Next (Film sf 2007) Capcana viitorului

Next (Film de acțiune sf 2007) Capcana viitorului
Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel, Thomas Kretschmann, Tory Kittles

Pe scurt despre filmul Capcana viitorului: Un magician din Las Vegas care poate vedea în viitor este urmărit de agenții FBI care încearcă să-și folosească abilitățile pentru a preveni un atac terorist nuclear.



Descrierea filmului Capcana viitorului: Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.
Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.
Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca "puterile" pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.
Atunci cand crezi ca stii ce-ti rezerva viitorul, e timpul ca filmul NEXT sa te pregateasca pentru ce urmeaza sa ti se intample.

Regia
Lee Tamahori

Actori în rolurile principale
Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel, Thomas Kretschmann, Tory Kittles, José Zúñiga, Jim Beaver, Jason Butler Harner, Michael Trucco, Enzo Cilenti, Laetitia Danielle, Nicolas Pajon, Sergej Trifunovic, Charles Rahi Chun, Patricia Prata, Jack Ong

Gen
Acțiune, SF, Thriller

Trailerul filmului Next (2007) Capcana viitorului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii