Header Ads Widget

Pasiune și destin (Film horror 2007) Blood and Chocolate

Film horror și fantezie "Pasiune și destin" 2007 cu actorii Agnes Bruckner, Hugh Dancy și Olivier Martinez. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Blood and Chocolate".


Pe scurt despre filmul Pasiune și destin
În București, România, orfana Vivian a fost crescută de mătușa ei după ce și-a pierdut părinții în urmă cu zece ani în Munții Stâncoși, Colorado. Familia ei aparține unei linii de sânge de vârcolaci, iar Vivian este promisă liderului haitei, Gabriel. Când caricaturistul american Aiden, care cercetează vârcolaci pentru editorul său pentru următoarea ediție a revistei sale, o întâlnește pe Vivian, ei se îndrăgostesc imediat unul de celălalt. Cu toate acestea, fiul malefic al lui Gabriel și vărul lui Vivian, Rafe, îl înveninează pe Gabriel cu privire la dragostea lui Vivian, forțându-o să aleagă între limitele ei cu familia ei și pasiunea ei pentru Aiden.



Regia
Katja von Garnier

Actori în rolurile principale
Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez, Katja Riemann, Bryan Dick, Chris Geere, Tom Harper, John Kerr, Jack Wilson, Vitalie Ursu, Bogdan Voda, Kata Dobó, Rodica Mandache, Sandu Mihai Gruia, Helga Racz, Lia Bugnar, Mihai Calin, Sofia Vladu, David Finti, Anatole Taubman, Pete Lee-Wilson, Maria Dinulescu, Raluca Aprodu, Simona Cuciurianu, Alexandru Barba, Romeo Raicu, Iulian Pana, Tudor Istodor, Mihai Dinvale, Florin Busuioc, Jasmin Tabatabai, Silviu Sanda, Cristian Anca, Razvan Gorcinski, Dan Mihai Leompescu, Cristi Dimitriu, Samela A. Beasom, Susan Judy, Christen Herman, Daniel C. Plaster

Genul filmului
Drama, Fantastic, Horror, Romantic

Cu zece ani in urma, in indepartatii munti din Colorado, o tanara fata a privit neajutorata cum un grup de barbati i-a omorat familia din cauza secretului pe care aceasta il purta in sange. Ea a supravietuit ascunzandu-se in padure si transformandu-se in ceva ce urmaritorii nu ar fi putut gasi... un lup.

Acum, desi traieste la o jumatate de glob distanta, Vivian Gandillon (Agnes Bruckner) inca alearga.

Traind acum in relativa siguranta a Bucurestiului, Vivian isi petrece zilele lucrand intr-o ciocolaterie, iar noptile mergand din club in club si pazindu-se de teribilismele varului ei Rafe (Bryan Dick) si ale bandei sale de delincventi care se autointituleaza “cei cinci”. Dar numai cand alearga prin padurile din jurul orasului se simte libera... desi orice vaneaza sfarseste prin a-i scapa din gheare.

Aidan Galvin (Hugh Dancy) este un artist interesat de vechile operele de arta si relicve din Bucuresti pentru noul sau roman grafic despre varcolaci, fiinte care-si pot schimba forma din om in lup si care odinioara erau considerate divine de catre oameni.

Luptandu-se cu propriii demoni, Aidan spera sa cerceteze vietile acestor proscrisi care, crede el, au fost persecutati pana au disparut. Ei au reusit ceea ce lui ii este imposibil – transcendenta, abilitatea de a se transforma. Ceea ce nu stie el este ca varcolacii sunt foarte reali si deloc pe cale de disparitie.

Intr-o biserica parasita el ajunge fata in fata cu fabuloasa fiinta in carne si oase... Vivian.

Si alti pot avea secrete, dar niciunul nu este la fel de iesit din comun ca al ei, pentru ca Vivian este unul dintre ultimele exemplare ale speciei ei, ducand o viata periculoasa in grija si sub controlul lui Gabriel (Olivier Martinez), puternicul si carismaticul lider a uneia dintre ultimele haide de varcolaci de pe glob.

Dupa scurta lor intalnire din biserica, lui Aidan i-e imposibil sa si-o scoata pe Vivian din minte. Si nici ea nu-l poate uita. El o urmarereste, dar ea nu se poate hotari sa-i spuna adevarul si traieste cu teama ca el va afla ceea ce este ea. Daca sangereaza, ochii ei o vor trada ca este un varcolac si, ce-i mai rau, viitorul ei este predestinat. Iar Gabriel vrea s-o faca sotia lui...

Trailerul filmului Blood and Chocolate (2007) Pasiune și destin

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii