Header Ads Widget

Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D (Film horror 2009) My Bloody Valentine 3D

Film horror și thriller "Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D" 2009 cu actorii Jensen Ackles, Jaime King și Kerr Smith. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "My Bloody Valentine 3D".



Despre filmul Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D

Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D / My Bloody Valentine 3D este un film american slasher de groază din 2009, regizat și co-editat de Patrick Lussier și scris de Todd Farmer și Zane Smith după o poveste a lui Stephen Miller (producător și co-scenarist al filmului original). Servind ca un remake al filmului canadian slasher cu același nume din 1981, are în rolurile principale actorii Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Tom Atkins și Kevin Tighe. Filmul se concentrează pe locuitorii unui oraș mic care este afectat de un ucigaș în serie în echipament minier de Ziua Îndrăgostiților.

Filmul horror și thriller Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D / My Bloody Valentine 3D a fost lansat în Statele Unite pe 16 ianuarie 2009, de către Lionsgate. Filmul a încasat 100,7 milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de 14 milioane de dolari și a primit recenzii mixte și pozitive din partea criticilor, care i-au lăudat interpretările și valorile producției, dar unii critici l-au considerat „formulistic” și „generic”, criticând scenariul său, personajele din lemn și tehnologia 3-D.

Sinopsis la filmul Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D

Tom se întoarce în orașul său natal la cea de-a zecea aniversare a masacrului din noaptea de Sfântul Valentin, care a luat viața a 22 de oameni. În loc de o întoarcere acasă liniștită, Tom se trezește suspectat de comiterea crimelor și se pare că vechea lui iubire este singura care crede că este nevinovat.



Descrierea filmului Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D

Acum zece ani, o tragedie a schimbat orasul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger, un miner lipsit de experienţă, a provocat un accident în tunel care a prins şi a ucis cinci bărbaţi şi a trimis singurul supravietuitor, Harry Warden, într-o permanentă comă. Dar, Harry Warden vrea răzbunare.

Exact un an mai târziu, de Valentine's Day, el sa trezit ... şi ucis brutal douăzeci şi două persoane, înainte de a fi ucis. Zece ani mai târziu, Tom Hanniger revine la Harmony de Valentine's Day, încă bântuit de decesele cauzate el.Se luptă pentru a face fata trecutului lui, el a luptat cu sentimentele nerezolvate pentru ex-prietena lui, Sarah,care acum este casatorita cu cel mai bun prieten al său, Axel, seriful orasului. Dar in seara asta, după ani de pace, ceva din trecutul intunecat al orasului Harmony a revenit. Poartă o mască de miner, un criminal este de neoprit in libertate.Cand pasii lui sunt din ce in ce mai aproape, Tom, Sarah si Axel terifiati isi da seama ca ar putea fi Harry Warden, care a venit înapoi sa ii acuze ...

Regia
Patrick Lussier

Actori în rolurile principale
Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue, Edi Gathegi, Tom Atkins, Kevin Tighe, Megan Boone, Karen Baum, Joy de la Paz, Marc Macaulay, Todd Farmer, Jeff Hochendoner, Bingo O'Malley, Liam Rhodes, Michael McKee, Andrew Larson, Jarrod DiGiorgi, Selene Luna

Genul filmului
Horror, Thriller

Premiera in Romania
13.02.2009

Trailer la filmul Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D (2023) My Bloody Valentine 3D



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii