Header Ads Widget

12 Rounds (Film acțiune 2009) 12 Încercări

Film de acțiune online "12 Încercări" 2009 cu actorii John Cena, Steve Harris și Aidan Gillen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "12 Rounds".




Descrierea filmului 12 Încercări: Atunci cand detectivul de politie Danny Fisher din New Orleans reuseste sa impiedice un hot genial pe nume Miles Jackson sa dispara cu o prada de multe milioane de dolari, iubita infractorului Erica Kessen este ucisa in mod accidental in confruntare. Evadand din inchisoare dupa un singur an de detentie, Miles Jackson incepe sa isi puna in aplicare planurile diabolice de razbunare impotriva politistului care l-a capturat si care a jucat un rol important in moartea Ericai, chinuindu-l pe Danny cu o serie de sarcini, enigme si puzzle-luri aproape imposibil de solutionat, intr-o infruntare a inteligentelor care ar trebui sa se desfasoare pe parcursul a 12 runde.

Detectivul de politie isi da seama ca trebuie sa gaseasca rezolvarea misterelor si sa evite capcanele pe care i le intinde adversarul sau daca vrea sa o salveze pe Molly Porter, logodnica lui pe care o iubeste ca pe ochii din cap si pe care Miles Jackson a rapit-o.

Regia Renny Harlin

Actori în distribuție: John Cena, Steve Harris, Aidan Gillen, Brian J. White, Gonzalo Menendez

Gen: Actiune

Data lansare (SUA): 27 Martie 2009

Data lansare (Romania): 19 Iunie 2009

Este filmul 12 Încercări pe Netflix?

Din păcate filmul 12 Încercări încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Trailerul filmului de acțiune 12 Rounds / 12 Încercări


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii