Header Ads Widget

17 Again (Film comedie 2009) Din nou la 17 ani

Film de comedie romantică online "Din nou la 17 ani" 2009 cu actorii Zac Efron, Leslie Mann și Matthew Perry. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "17 Again".




Descrierea filmului comedie Din nou la 17 ani: Mike O'Donnell avea tot ceea ce isi putea dori de la viata. A fost un atlet de nota 10 care intentiona sa se duca la facultate, dar el a renuntat de tot la acest plan pentru a se casatori cu iubita lui din liceu, Scarlett. Ajuns la 37 ani, Mike a devenit un om mizerabil, si un om de afaceri foarte trist si deprimat, care a ajuns sa creada ca a luat niste decizii in viata nu tocmai inspirate. Ceea ce isi doreste el este sa se intoarca inapoi in timp, sa mai poata lua inca odata deciziile pe care le-a facut acum 20 de ani, si care l-au adus in starea in care este. Intamplator dar adevarat, dorinta lui i se indeplineste, si ajunge sa aiba inca o data 17 ani. Tot ceea ce trebuie sa faca acum este sa isi traiasca viata asa cum si-ar fi dorit.

Regia
Burr Steers

Actori în distribuție
Zac Efron, Leslie Mann, Matthew Perry, Michelle Trachtenberg, Melora Hardin, Thomas Lennon, Tyler Steelman, Allison Miller, Sterling Knight, Adam Gregory, Hunter Parrish, Kat Graham, Tiya Sircar, Melissa Ordway, Brian Doyle-Murray, Josie Loren, Jim Gaffigan, Collette Wolfe, Tommy Dewey, Linda Miller, Lorna Scott, Kodi Kitchen, Diana Maria Riva

Genul filmului
Comedie, Dragoste, Romantic

Data lansare (SUA): 17 Aprilie 2009
Data lansare (Romania): 01 Mai 2009

Trailerul filmului 17 Again (2009) Din nou la 17 ani

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii