Header Ads Widget

Drag Me to Hell (Film horror 2009) Târâtă în iad

Film horror online "Târâtă în iad" 2009 cu actorii Alison Lohman, Justin Long și Dileep Rao. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Drag Me to Hell".


Pe scurt despre filmul Târâtă în iad: O tânără care lucrează la secția de împrumuturi a unei bănci care evacuează o bătrână din casa ei, se trezește destinatarul unui blestem supranatural. Disperată, ea apelează la un clar-văzător pentru a încerca să-și salveze sufletul, în timp ce forțele malefice lucrează pentru a o împinge până la punctul disperării.



Regia
Sam Raimi

Actori în distribuție
Alison Lohman, Justin Long, Dileep Rao, Lorna Raver, David Paymer, Adriana Barraza, Chelcie Ross, Reggie Lee, Molly Cheek, Bojana Novakovic, Kevin Foster, Octavia Spencer, Alexis Cruz, Ruth Livier, Shiloh Selassie, Flor de Maria Chahua, Christopher Young, Ricardo Molina, Fernanda Romero, Joanne Baron, Ted Raimi, Ali Dean, Alex Veadov, Bonnie Aarons, Emma Raimi, Michael Peter Bolus, Peter Popp, Scott Spiegel, Bridget Hoffman, Tom Carey, Lia Johnson, Jay Gordon, Henry Raimi, Lorne Raimi, Chloe Dykstra, Nick Vlassopoulos, John Paxton, Irene Roseen, Sam Raimi


Gen
Horror, Thriller

Data lansare (SUA): 29 Mai 2009
Data lansare (Romania): 2009

Descrierea filmului: Drag Me To Hell este povestea lui Alison Lohman, care lucreaza la banca si cauta sa primeasca un post mai bun. Pentru aceasta promovare ea trebuie sa concureze cu un coleg de munca.

Dar pentru a-si convinge seful ca ea poate lua decizi dificile, Alison refuza un imprumut unei batrane, pierzandu-si astfel casa. Ca sa se razbune, batrana o blestema pe Alison, care devine tinta unor intamplari amenintatoare supranaturale.

Trailerul filmului de groază Drag Me to Hell (2009) Târâtă în iad

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
e prea tare filmul:)
Anonim a spus…
Filmul asta este super tare, eu am mai vazut ceva asemanator..dar asta este inspirat dintr-o carte...si cartea din fapte reale. Am citito ! You do a great job.