Header Ads Widget

The Education of Charlie Banks (Film dramă 2007) Educația lui Charlie Banks

Film dramă online "Educația lui Charlie Banks" 2007 cu actorii Jesse Eisenberg, Jason Ritter și Eva Amurri. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Education of Charlie Banks".


Despre filmul Educația lui Charlie Banks / The Education of Charlie Banks:
Educația lui Charlie Banks este un film dramă american din 2007 regizat de Fred Durst, produs de Marisa Polvino de la Straight Up Film și cu Jesse Eisenberg, Jason Ritter, Eva Amurri, Gloria Votsis și Chris Marquette în rolurile principale. A avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Tribeca din 2007, unde a câștigat "Made in NY Narrative Award", un premiu acordat celor mai bune filme narative realizate în New York City. Este debutul lui Fred Durst în regie.

Sinopsis la filmul Educația lui Charlie Banks
Charlie Banks, un student pentru care viitorul nu contează, este repus în fața unor vechi probleme când băiatul-bătăuș din liceu își face prezența în campus.



Regia
Fred Durst

Actori
Jesse Eisenberg, Jason Ritter, Christopher Marquette, Eva Amurri, Sebastian Stan, Gloria Votsis, Danny A. Abeckaser, Declan Baldwin, Emily Camara Boisseau, Dennis Boutsikaris, Miles Chandler, Sam Daly, William DeCoff, Steven Hinkle, Charles Parnell, Patrick Pitu, Denece Ryland, Jeremy Schwartz, Matt Zuena

Genul filmului
Dramă

Data lansare (SUA): 27 Aprilie 2007

Descrierea filmului Educația lui Charlie Banks
În copilărie, Charlie Banks (Jesse Eisenberg) îl admira și se temea de carismaticul și violentul Mick Leary (Jason Ritter); în liceu, Charlie vede că Mick aproape că bate doi sportivi la o petrecere. În ciuda faptului că Mick este prietenul celui mai bun prieten al său, Danny (Chris Marquette), Charlie îl raportează pe Mick la poliție.

Trei ani mai târziu, Charlie și Danny sunt boboci la facultate. Mick, spre surprinderea lor, apare în vizită. Deși pretinde că este în vizită în weekend, Mick se mută în căminul celor doi prieteni și începe să le împrumute îmbrăcămintea, să intre la cursurile lor, să le citească cărțile și să cocheteze cu Mary (Eva Amurri), o femeie de care Charlie este îndrăgostit. Charlie începe să se întrebe dacă Mick s-a schimbat sau dacă plănuiește o răzbunare diabolică împotriva lui.

Trailerul filmului The Education of Charlie Banks (2007) Educația lui Charlie Banks

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii