Header Ads Widget

Gigantic (Film comedie romantică 2008)

Film de comedie romantică online "Gigantic" 2008 cu actorii Paul Dano, Zooey Deschanel și Edward Asner. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Gigantic".




Regia
Matt Aselton

Actori în distribuție
Paul Dano, Zooey Deschanel, Edward Asner, Jane Alexander, John Goodman, Ian Roberts, Robert Stanton, Clarke Peters, Daniel Stewart Sherman, Mary Page Keller, Zach Galifianakis, Brian Avers, Leven Rambin, Susan Misner, Matt Walton, Ilana Levine, Louis Ozawa, Tatsuo Ichikawa, Sean Dugan, Frank Harts, Sara Lamm, Zachary Knower, Mylinda Hull, Will McLaughlin

Gen
Comedie, Romantic

Data lansare (SUA): 03 Aprilie 2009

Descrierea filmului Gigantic: Brian Weathersby este un tanar in varsta de 28 de ani, care locuieste in New York si vinde canapele si paturi intr-un magazin apartinand unei companii elvetiene. Fiind cel de-al treilea copil al unui cuplu atat de varstnic incat oamenii ii confunda adesea pe parintii lui cu bunicii lui, Brian dezvolta o adevarata obsesie de a adopta un bebelus din China pentru a gasi o semnificatie profunda existentei sale banale. Viata barbatului se schimba radical in ziua in care in magazinul sau intra atragatoarea Harriet, fiica corpolentului, autoritarului si vulgarului Al Lolly, cel care spune intotdeauna adevarul verde in fata, indiferent cat de multi dusmani isi face.

Osciland intre povestea de dragoste care se infiripa treptat intre el si Harriet si lupta pe care o duce pentru a scapa cu viata din mainile unui om al strazii violent, care il hartuieste aparent fara nici un motiv si a carui animozitate fata de el nu si-o explica, Brian Weathersby reuseste sa isi implineasca visul de a adopta copilul chinez.

Trailer filmului de animație Gigantic (2008)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii