Header Ads Widget

Killshot: Ținte sigure (Film 2008) cu Diane Lane si Mickey Rourke

Film de acțiune și thriller online "Ținte sigure" 2008 cu actorii Diane Lane, Mickey Rourke și Rosario Dawson. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Killshot".




Descrierea filmului Ținte sigure / Killshot
Bazat pe romanul omonim al autorului Elmore Leonard, thriller-ul "Killshot" urmareste incercarile disperate ale sotilor Carmen si Wayne Colson de a scapa cu viata din confruntarea cu doi asasini profesionisti care doresc sa-i elimine. Carmen Colson lucreaza ca agenta imobiliara si este foarte fericita alaturi de sotul sau Wayne, pe care il convinge sa se prezinte la un interviu de angajare la firma ei. Atunci cand Wayne Colson vine la intrevedere, in loc de managerii spilcuiti si imbracati in costume elegante, gaseste doi criminali care planuiau sa jefuiasca agentia.

Dupa ce asasinii Armand "The Blackbird" Degas si Richie Nix esueaza in prima lor tentativa de a-i lichida pe sotii Colson, acestia din urma sunt inclusi intr-un program federal de protectie a martorilor si sfatuiti de catre agentul FBI Ferris Britton sa se mute intr-un alt oras. Numai ca experimentatul criminal Armand Degas si psihopatul tanar Richie Nix sunt decisi sa stearga orice urma care i-ar putea incrimina si sa ucida orice persoana care i-ar putea lega de locul infractiunii.

Regia
John Madden

Actori
Diane Lane, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Thomas Jane, Joseph Gordon-Levitt, Michelle Arvizu, Hal Holbrook, Brandon McGibbon, Richard Zeppieri, Craig Blair, Don McManus, Tim Campbell, Beatriz Yuste, Tom McCamus, Jim Codrington, Karen Robinson, Lois Smith, Steve Cumyn, James Anthony, Craig Eldridge, Tony Nappo, Michael Rhoades

Genul filmului
Actiune, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 23 Ianuarie 2009

Trailerul filmului Killshot (2008) Ținte sigure

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii