Header Ads Widget

Not Easily Broken (Film romantic 2009) La bine și la rău

Film dramă romantică online "La bine și la rău" 2009 cu actorii Morris Chestnut, Taraji P. Henson și Kevin Hart. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Not Easily Broken".




Descrierea filmului La bine și la rău / Not Easily Broken
Regizat de Bill Duke filmul este o adaptare dupa romanul lui T.D. Jakes si pune accent pe importanta acordata juramintelor de casatorie. Este vorba despre Dave si Clarice Johnson, care dupa cativa ani in care au incercat sa descopere ce este dragostea adevarata, fericirea si succesul, ajung la un punct de cotitura in casatoria lor.

Acesta este marcat de accidentul de masina a lui Clarice. Atunci devine evident ca are nevoie nu numai de ingrijirea ranilor fizice, dar si a celor psihice. Clarice merge la un fizioterapeut pentru tratarea sechelelor fizice, dar se pare ca se indragosteste de acesta. In aceeasi perioada, Dave dezvolta o prietenie cu Julie si fiul ei, Bryson. Odata cu aparitia tentatiilor ei trebuie sa isi confrunte juramintele spuse la casatorie si sa demonstreze ca nu lasa pe nimeni si nimic sa intervina intre ei.

Regia
Bill Duke

Actori în distribuție
Morris Chestnut, Taraji P. Henson, Kevin Hart, Jenifer Lewis, Maeve Quinlan, Wood Harris, Eddie Cibrian, Niecy Nash, Cannon Jay, Albert Hall, Jeff Krebs, Nathaniel Carter, Brendon Terrell Ferguson, Kwame Boateng, Henry Brown, Olivia Brown, Lee Reherman, Elizabeth Uhl, Justin Michael Carter, Gregg Bello, Louis C. Simon, Michael Taylor Gray, T.D. Jakes, Denetria Champ, Jesse Campbell, Terry Thomas, Baldwin C. Sykes, Garry Guerrier

Genul filmului
Dramă, Romantic

Data lansare (SUA): 09 Ianuarie 2009

Trailerul filmului Not Easily Broken / La bine și la rău 2009

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii