Header Ads Widget

Observe and Report (Film comedie 2009) Fii pe fază și raportează

Film de comedie online "Fii pe fază și raportează!" 2009 cu actorii Seth Rogen, Anna Faris și Michael Pena. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Observe and Report".




Descrierea filmului Fii pe fază și raportează
Ronnie Barnhardt este seful agentilor de securitate de la Forest Ridge Mall si se ocupa de neutralizarea spargatorilor de magazine, a skateboarder-ilor si cateodata a clientilor recalcitranti, visand la ziua in care va schimba lanterna din dotare cu o insigna de politist si cu un pistol adevarat. Fiind insarcinat cu protejarea magazinului impotriva hotilor si cu asigurarea ordinii si linistii in incinta acestuia, barbatul intrevede oportunitatea de a promova la ravnitul statut de politist si de a cuceri inima frumoasei Brandi, o casierita de la raionul de cosmetice care il trateaza cu indiferenta, atunci cand un exhibitionist doreste sa transforme acest paradis al cumparaturilor in propriul sau show.

Numai ca dorinta de afirmare a lui Ronnie Barnhardt intra in conflict cu setea de glorie a detectivului de politie Harrison, iar cei doi declanseaza un razboi pe viata si pe moarte pentru a-l captura si a-l aduce pe vinovat in fata instantelor de judecata unul inaintea celuilalt. Un film de comedie în genul filmului Paul Blart: Mall Cop, cu Seth Rogen și Anna Faris în rolurile principale.

Regia
Jody Hill

Actori
Seth Rogen, Anna Faris, Michael Pena, Ray Liotta, Jesse Plemons, Dan Bakkedahl, John Yuan, Matt Yuan, Celia Weston, Collette Wolfe, Randy Gambill, Aziz Ansari, Eddie Rouse, Patton Oswalt, Lauren Miller Rogen, Ben Best, Danny McBride, Fran Martone, Cody Weselis, Wyatt Tipton, Dylan Hice, Lucy Hill

Genul filmului
Comedie

Data lansare (SUA): 10 Aprilie 2009
Data lansare (Romania): 08 Mai 2009

Trailerul filmului Observe and Report (2009) Fii pe fază și raportează

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii