Header Ads Widget

Suburbie 36 (Film francez muzical 2009) Faubourg 36 / Paris 36 Trailer și detalii

Film francez muzical "Suburbie 36" 2008 cu actorii Clovis Cornillac, Bernard-Pierre Donnadieu și Gerard Jugnot. Trailer, Descriere, actori, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Faubourg 36".




Descrierea filmului francez Suburbie 36 / Faubourg 36
In Parisul anului 1936 muncitorii sunt in greva, Partidul Comunist castiga teren, liderul extremist de stanga Leon Blum ajunge la putere, iar efectele crizei economice mondiale incep sa fie resimtite de catre populatie. Proprietarul teatrului Chansonia din cartierul Faubourg, situat in partea de nord-est a Parisului, este ingropat in datorii si fortat sa cedeze respectiva institutie de cultura unui gangster local, care ia decizia de a inchide afacerea falimentara. Astfel, Germain Pigoil impreuna cu prietenii sai Milou si Jacky Jacquet raman fara locuri de munca si hotarasc sa ocupe cu forta teatrul la care lucrasera cu cateva saptamani inainte si sa lanseze un spectacol de succes, care sa readuca Chansoniei vremurile de glorie de odinioara.

Fara un ban in buzunar si pe deasupra deprimat din cauza faptului ca sotia lui Viviane l-a parasit pentru un alt barbat si l-a luat cu ea pe adorabilul lor fiu Jojo, Germain Pigoil spera sa-si gaseasca consolarea in munca. Reprezentatiile lor nu se bucura insa de popularitate pana in momentul in care o fata frumoasa si talentata pe nume Douce nu se alatura show-ului si nu-i vrajeste pe toti locuitorii capitalei Frantei cu vocea ei angelica, izbutind sa transforme Chansonia intr-un punct de atractie al intregului Paris.

Regia
Christophe Barratier

Actori în distribuție
Clovis Cornillac, Bernard-Pierre Donnadieu, Gerard Jugnot, Kad Merad, Maxence Perrin

Genul filmului
Dramă, Muzical

Dată lansare (SUA): 3 Aprilie 2009

Trailer la filmul "Suburbie 36" 2008 Faubourg 36


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii