Header Ads Widget

Phoebe in Wonderland (Film 2008) Phoebe în Țara Minunilor

Film dramă online "Phoebe în Țara Minunilor" 2008 cu actorii Elle Fanning, Felicity Huffman și Patricia Clarkson. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Phoebe in Wonderland".




Regia
Daniel Barnz

Actori în distribuție
Elle Fanning, Felicity Huffman, Patricia Clarkson, Bill Pullman, Bailee Madison, Campbell Scott, Ian Colletti, Peter Gerety, Madhur Jaffrey, Maddie Corman, Max Baker, Mackenzie Milone

Genul filmului
Dramă

Data lansare (SUA): 20 Ianuarie 2008

Descrierea filmului Phoebe în Țara Minunilor: Phoebe in Wonderland este povestea fantastica a unei fetite care nu vrea si nu poate sa respecte regulile. Iar asta este o foarte mare problema pentru scoala pe care ea o frecventeaza, deoarece ea se afla intr-un pemanent conflict cu directorul principal al scolii care ar putea-o exmatricula. Ea vrea dinadins sa joace in piesa de teatru "Alice in tara minunilor", si dupa ce este distribuita in rolul lui Alice de catre profesoara ei excentrica de teatru, Phoebe scoate la iveala un talent unic, dar la fel ca Alice din tara minunilor, micuta Phoebe devine foarte alienata de realitatea zilnica, care nu ii este pe plac. Asa ca ea isi imagineaza realitatea ei, cu regulile ei.

Desi mama ei initial crede ca fiica ei este doar creativa, curand incepe sa creada ca a esuat in a-i oferi o educatie adecvata copilului ei. Singura persoana care are incredere in talentul si capacitatea ei de a invata lucruri noi este profesoara sa de teatru. Dar deindata de comportamentul lui Phoebe se agraveaza, atat ea cat si mama ei vor incerca sa navigheze in aceasta lume virtuala sub tutelajul doamnei Dodger in speranta de a facilita procesul de maturizare ar micutei Phoebe.
Trailerul filmului Phoebe in Wonderland (2008) Phoebe în Țara Minunilor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii