Header Ads Widget

The Pink Panther 2 (Film comedie 2009) Pantera roz 2

Film de comedie online "Pantera Roz 2" 2009 cu actorii Steve Martin, Jean Reno și Alfred Molina. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Pink Panther 2".




Descrierea filmului de comedie Pantera Roz 2: In aceasta continuare a aventurilor Inspectorului Clouseau, actiunea este centrata pe furtul unor artefacte legendare din antichitate din intreaga lume. Printre aceste artefacte se afla si nepretuitul diamant al Panterei Roz. Astfel, pentru a-i gasi pe cei responabili de aceste furturi, Inspectorul Sef Dreyfus este fortat sa il trimita pe Clouseau in cautarea acestor obiecte rare. Mai mult de atat, se pare ca neindemanticul si nepriceputul Clouseau se aliaza cu o echipa de detectivi internationali, care ii seamana in totalitate, toti fiind antrenati pentru a duce la capat misiunea lor de a prinde hotul si a inapoia artefactele.

Regia
Harald Zwart

Actori în distribuție
Steve Martin, Jean Reno, Alfred Molina, Emily Mortimer, Aishwarya Rai, Jeremy Irons, Andy Garcia, Yuki Matsuzaki, John Cleese, Lily Tomlin, Johnny Hallyday, Geoffrey Palmer, Philip Goodwin, Armel Bellec, Evgeniy Lazarev, Lewis D. Wheeler

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Familie, Mister

Data lansare (SUA): 06 Februarie 2009
Data lansare (Romania): 13 Februarie 2009

Trailerul filmului de comedie The Pink Panther 2 (2009) Pantera Roz 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii