Header Ads Widget

Push (Film sf 2009) Războiul minții

Film de acțiune sf online "Războiul minții" 2009 cu actorii Chris Evans, Dakota Fanning și Djimon Hounsou. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Push".




Descrierea filmului sf Push / Războiul minții: Push este un thriller stiintifico-fantastic care se centreaza in jurul unui grup de tineri americani exapatriati. Ei au ajuns in aceasta situatie pentru ca au puteri telekinetice si clarvazatoare. Nick Gant este fiul unui om care a suferit experimente genetice pentru a deveni asasinul perfect pentru guvernul american. Dupa ce tatal sau a fost ucis, Nick jura ca nimic nu-l va opri pana nu se va razbuna pe agentia care l-a creat pe tatal lui. Ascuns in lumea interlopa din Hong Kong, Nick alcatuieste un grup de persoane cu astfel de abilitati pentru a infrange DIVIZIA , o agentie care de zeci de ani de zile a experimentat cu droguri pe psihicul uman.

Nick se aliaza cu Cassie Holmes, o fata de 13 ani care poate vedea viitorul, pentru a depista o fata disparuta si o valiza furata care ar putea ajuta la distrugerea Diviziei. Combinandu-si abilitatile, ei scapa de asasini, dar afla ca Dizvia a fost ocupata intre timp cu elaborarea unui nou ser care ar imbunatati avantajul lor in acest razboi.

Regia
Paul McGuigan

Actori în distribuție
Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Cliff Curtis, Djimon Hounsou, Colin Ford, Joel Gretsch, Robert Tsonos, Brandon Rhea, Neil Jackson, Hsin-Nan Hung, Corey Stoll, Scott Michael Campbell, Hal Yamanouchi, Xiaolu Li

Gen
Actiune, SF, Thriller

Data lansare (SUA): 06 Februarie 2009
Data lansare (Romania): 06 Februarie 2009

Trailerul filmului sf Push (2009) Războiul minții

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii