Header Ads Widget

Sunshine Cleaning (Film comedie 2008) Sunshine: Afacere de familie

Film de comedie și dramă online "Sunshine: Afacere de familie" 2008 cu actorii Amy Adams, Emily Blunt și Alan Arkin. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Sunshine Cleaning".




Sinopsis la filmul Sunshine: Afacere de familie: Pentru a strânge banii pentru școlarizare și a-și trimite fiul la o școală privată, o mamă începe o afacere neobișnuită -- un serviciu de îndepărtare a riscurilor biologice/curățare a scenei crimei -- cu sora ei pe care nu se prea poate baza.

Regia
Christine Jeffs

Actori
Amy Adams, Emily Blunt, Alan Arkin, Steve Zahn, Amber Midthunder, Clifton Collins Jr, Jason Spevack, Mary Lynn Rajskub, Clifton Collins Jr., Eric Christian Olsen, Paul Dooley, Kevin Chapman, Judith Jones, Amy Redford, Christopher Dempsey

Gen
Comedie

Data lansare (SUA): 13 Martie 2009

Descrierea filmului Sunshine: Afacere de familie: Amy Adams si Emily Blunt interpreteaza doua surori, disperate sa evadeze din insuportabila rutina a vietii lor de zi cu zi. Solutia lor? Infiintarea unei filme cu o activitate... sangeroasa: curatarea sangelui si-a ramasitelor umane de la locul crimelor si-al sinuciderilor. Ca orice business din lumea moderna, afacerea lor necesita anumite regulamente si practici pe care cele doua trebuie sa le invete. Cu o istorie familiala care nu le-a pregatit pentru aceasta slujba, nu-i de mirare ca lucrurile se complica tot mai mult pentru surori.

Trailerul filmului de comedie Sunshine Cleaning - Sunshine: Afacere de familie 2008

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii