Header Ads Widget

Terminator 4: Salvation (Film acțiune 2009) Terminator - Salvarea

Film de acțiune sf online "Terminator - Salvarea" 2009 cu actorii Christian Bale, Sam Worthington și Bryce Dallas Howard. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Terminator 4: Salvation".


Sinopsis la filmul Terminator 4: Salvarea: În 2018, o nouă armă misterioasă în războiul împotriva mașinilor, jumătate umană și jumătate mașină, îi vine în ajutor lui John Connor în ajunul unui atac al rezistenței asupra Skynet. Dar de partea cui este și se poate avea încredere în el?



Regia
McG

Actori
Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Common, Jane Alexander, Helena Bonham Carter, Jadagrace, Common, Michael Ironside, Ivan G'Vera, Chris Browning, Beth Bailey, Victor J. Ho, Buster Reeves, Kevin Wiggins, Terry Crews

Gen
Actiune, Aventuri, SF, Thriller

Data lansare (SUA): 21 Mai 2009
Data lansare (Romania): 05 Iunie 2009

Descrierea filmului Terminator - Salvarea: Actiunea in Terminator Salvation: Future Begins este plasata in viitorul post-apocaliptic. Este anul 2018, iar John Connor este omul al carui destin a fost stabilit cu mult timp in urma, devenind conducatorul rezistentei omenirii in razboiul cu Skynet si armata lui de Terminatori. Connor a fost crescut cu anumite cunostinte despre viitor, dar acesta este alterat dupa aparitia lui Marcus Wright, un necunoscut, a carui ultima memorie este condamnarea la moarte. Datoria lui John Connor acum, este de a afla daca Marcus a fost trimis din viitor, sau salvat din trecut. In timp ce Skynet pregateste un nou atac impotriva rezistentei, Connor si Marcus ajung in inima operatiunilor Skynet, unde descopera un groaznic plan secret care sta la baza anihilarii rasei umane.

Trailerul filmului Terminator 4: Salvation (2009) Terminator - Salvarea

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

Anonim a spus…
cand apare subtitrarea?
Anonim a spus…
dar cum il descarc ca am incercat
Anonim a spus…
de unde pot lua filmul????
Anonim a spus…
http://thepiratebay.org/search/Terminator%20Salvation/0/99/200

cauti pe bit comet daca pe file list nu e inca
Anonim a spus…
pe Bit comet a aparut probabil si pe file list
Anonim a spus…
si sub?
Anonim a spus…
dar..se vede...si mai bine peste o saptamana 2 cand apare..varianta..buna de vizionat:)
Anonim a spus…
subtitrarea..nu stiu inca nu a aparut..trebuie sa apara si subtitrarea curand..cred
Anonim a spus…
si subtitrarea..RegieLive.ro
Anonim a spus…
pe FILE LIST iti trebuie invitetie ca sa intrii .... cum pot face rostde ele ?! sau unde as mai pute viziona filmul .... ?! cu/fara subtitrare ? ...
Anonim a spus…
cum pot vedea acest film sau deunde sa il iau?