Header Ads Widget

The Uninvited (Film horror 2009) Intrușii / Musafiri neinvitați

Film horror online "Musafiri neinvitați / Intrușii" 2009 cu actorii Elizabeth Banks, David Strathairn și Emily Browning. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Uninvited".


Sinopsis la filmul horror Intrușii / The Uninvited
Anna se întoarce acasă după o perioadă într-un spital de boli mintale, dar recuperarea ei este pusă în pericol de mama vitregă rea și de viziunile îngrozitoare ale mamei ei moarte.



Descriere film The Uninvited (2009) Musafiri neinvitați:

Anna si Alex sunt doua surori care traiesc impreuna cu tatal, mama fiindu-le decedata in urma unei explozii. Dupa decesul mamei, Anna este internata intr-o institutie psihiatrica pentru a se recupera. Intoarsa acasa, se intalneste cu sora ei care ii povesteste despre relatia pe care tatal lor o are cu fosta infirmiera a mamei lor. Cand o fantoma incepe sa-si faca aparitia in casa, fetele incep sa suspecteze ca noua lor mama le ascunde un secret infiorator.

Regia:
Thomas Guard, Charles Guard

Actorii din film:
Elizabeth Banks, David Strathairn, Emily Browning, Arielle Kebbel, Kevin McNulty, Maya Massar, Jesse Moss, Dean Paul Gibson, Don S. Davis, Lex Burnham, Matthew Bristol, Daniel Bristol, Heather Doerksen, Alf Humphreys, Ryan Cowie, Troy Rudolph, John Prowse

Genul filmului:
Drama, Horror, Thriller

Data lansare (SUA): 30 Ianuarie 2009
Data lansare (Romania): 2009


Trailer - The Uninvited (2009) Intrușii / Musafiri neinvitați


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii