Header Ads Widget

Angels & Demons (Film thriller 2009) Îngeri și demoni

Film thriller online "Îngeri și demoni" 2009 cu actorii Tom Hanks, Ewan McGregor și Ayelet Zurer. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Angels & Demons".



Pe scurt despre filmul Angels & Demons (2009) Îngeri și demoni: Simbolologul absolvent de Harvard, Robert Langdon, colaborează cu un fizician nuclear pentru a rezolva o crimă și a preveni un act terorist împotriva Vaticanului în timpul unuia dintre evenimentele semnificative din cadrul bisericii.



Descrierea filmului Angels & Demons (2009) Îngeri și demoni: Productia este continuarea succesului intitulat "The Da Vinci Code" si se bazeaza, la fel ca predecesorul, pe un roman scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului Angels & Demons are loc inaintea celei din The Da Vinci Code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks), cel mai respectat expert in simboluri antice din SUA, este chemat intr-o institutie de cercetare elvetiana pentru a a descifra un semn de pe pieptul unui fizician omorat. Aici descopera indicii ce il cutremura, fiind foarte probabila reinvierea unei vechi organizatii secrete cunoscuta sub numele de Illuminati si considerata de toti cunoscatorii drept cea mai teribila grupare ce a existat vreodata pe Pamant.

Cercetarea care o desfasoara ii aduce in imprejurimile Vaticanului inclusiv la cele 4 altare ale stiintei: Pamant, Aer, Foc si Apa. Toate acestea se desfasoara in momentul in care la Vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou Papa. Un asasin care lucreaza pentru Illuminati a capturat 4 cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. Indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si Biserica Catolica.

Regia
Ron Howard

Cu actorii
Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgard, Pierfrancesco Favino, Nikolaj Lie Kaas, Armin Mueller-Stahl, Thure Lindhardt, David Pasquesi, Cosimo Fusco, Victor Alfieri, Curt Lowens, Marc Fiorini, Carmen Argenziano, Rance Howard, Steve Franken, Gino Conforti, Elya Baskin, Thomas Morris, Jonas Fisch, August Wittgenstein, Ben Bela Böhm, Jeffrey Boehm, Steve Kehela, Ursula Brooks

Gen
Crima, Drama, Mister, Thriller

Data lansare (SUA):
15 Mai 2009

Data lansare (Romania):
15 Mai 2009

Trailer la filmul Ingeri si Demoni (2009) Angels & Demons


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii