Header Ads Widget

Away We Go (Film romantic 2009) Un Nou Început

Film de comedie romantică online "Un Nou Început" 2009 cu actorii John Krasinski, Maya Rudolph și Jeff Daniels. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Away We Go".




Descrierea filmului Un Nou Început
Away We Go este povestea lui Burt si Verona a caror viata nu este una tocmai roza. Ei se iubesc, sunt fericiti, dar nivelul lor de trai nu este unul de lux. Lucrurile se schimba si mai mult atunci cand afla ca Verona a ramas insarcinata. Nefiind deloc multumiti cu acest oras in care traiesc, sperand la un viitor mai bun pentru copilul lor, Burt si Verona se decid sa faca o schimbare radicala in viata lor si sa se mute intr-un loc mai frumos. In drumul lor, ei se opresc la parintii lui Burt care vor sa se mute tocmai in Belgia. Burt si Verona nici macar nu sunt casatoriti inca, dar eivor sa gaseasca locatia ideala pentru intemeierea noii lor familii. Aventura lor de-alungul Statelor Unite ale Americii ii va aduce la usa rudelor si prietenilor, care in cele din urma ii va invata multe despre viata si ce inseamna cu adevarat termenul de "casa, dulce casa."

Regia
Sam Mendes

Actori
John Krasinski, Maya Rudolph, Allison Janney, Jim Gaffigan, Jeff Daniels, Maggie Gyllenhaal, Carmen Ejogo, Catherine O'Hara, Jim Gaffigan, Samantha Pryor, Conor Carroll, Josh Hamiltonm Chris Messina, Melanie Lynskey, Colton Parsons, Paul Schneider, Isabelle Moon Alexander, Finnerty Steeves, Stephanie Kurtzuba, Shirley Roeca

Genul filmului
Comedie, Romantic

Data lansare (SUA): 05 Iunie 2009
Data lansare (România): 30 Octombrie 2009

Trailerul filmului Away We Go (2009) Un Nou Început

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii