Header Ads Widget

The Brothers Bloom (Film 2009) Frații Bloom - trailer și detalii

Frații Bloom - The Brothers Bloom (Film 2009)
Rachel Weisz, Adrien Brody, Robbie Coltrane, Mark Ruffalo, Maximilian Schell



Descrierea filmului Frații Bloom: Filmul "The Brothers Bloom" se axeaxa pe existenta tumultuoasa si provocatoare a fratilor Stephen si Bloom, doi infractori inraiti care si-au facut un mod de viata din a escroca persoane cu foarte multi bani, carora le exploateaza viciile prin intermediul unor intrigi si planuri extrem de bine organizate.

Dupa o copilarie nefericita, petrecuta in mijlocul a numeroase familii adoptive, Stephen si Bloom hotarasc sa isi asigure un trai confortabil si lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici. Obosit insa de fuga continua de politie, Bloom - fratele cel mic - isi exprima intentia de a deveni om cinstit si de a lasa pentru totdeauna in urma trecutul sau infractional, dar se lasa convins de Stephen si de partenerul lor Bang Bang sa puna in scena o ultima lovitura de maestru care sa ii permita un trai linistit pana la finalul vietii, chiar daca eforturile lui de a intra in legalitate ar fi sortite esecului. Victima - in aparenta perfecta - aleasa de catre cei trei escroci este Penelope, o mostenitoare atragatoare, sexy si plina de ciudatenii, careia ii propun o excursie costisitoare in jurul lumii contra exorbitantei sume de 1.750.000 de dolari.

Insa cum socotelile de acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ, in timpul respectivei calatorii Bloom se indragosteste de Penelope si pune intr-un pericol serios reusita planurilor lor.

Regia
Rian Johnson

Actori în distribuție
Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo, Rinko Kikuchi, Robbie Coltrane, Maximilian Schell, Ricky Jay, Zachary Gordon, Max Recordsm, Andy Nyman, Noah Segan, Nora Zehetner, Ram Bergman, Craig Johnson, Dubravko Jovanovic, Esme Tyler, Jovan Vitas, Ana Sofrenovic, Joseph Gordon-Levitt

Gen
Aventuri, Drama, Romantic

Data lansare (SUA): 15 Mai 2009
Data lansare (Romania): 15 Mai 2009

Trailerul filmului The Brothers Bloom (2009) Frații Bloom

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii