Header Ads Widget

Funny People (2009) Tipi simpatici

Film de comedie dramă online "Tipi simpatici" 2009 cu actorii Adam Sandler, Seth Rogen și Leslie Mann. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Funny People".




Descrierea filmului Tipi Simpatici: George Simmons este un comediant egoist in varsta de 42 de ani, care in aparenta are tot ceea ce si-ar putea dori: o locuinta frumoasa, o masina costisitoare, o cariera de succes si un simt al umorului foarte dezvoltat. Atunci cand medicul il informeaza ca sufera de o maladie rara a sangelui si ca mai are mai putin de un an de trait, George isi da seama ca este singur, ca nu are nici un prieten adevarat pe care sa se bazeze si ca a pierdut-o cu aproximativ 10 ani in urma pe Laura, unica femeie pe care a iubit-o cu adevarat si care acum este casatorita cu un alt barbat si a devenit mama a doua fetite.

Intr-o seara in care sustine un spectacol la un mic club din Los Angeles, George Simmons il intalneste pe comediantul aspirant in varsta de 25 de ani Ira Wright si il angajeaza cu un salariu de 6.000 de dolari pe luna pentru a-i fi asistent personal si pentru a-i tine companie. Pe masura ce trece timpul cei doi barbati se imprietenesc si se sprijina reciproc in a-si rezolva problemele, George reusind totodata sa reia legatura de suflet cu Laura.

Regia
Judd Apatow

Actori în distribuție
Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jason Schwartzman, Jonah Hill, Aubrey Plaza, Maude Apatow, Iris Apatow, RZA, Aziz Ansari, Torsten Voges, Allan Wasserman, Rod Man, Wayne Federman, Mike O'Connell, James Taylor, Nicole Parker, Nydia McFadden, Andy Dick, Charles Fleischer, Nicol Paone, George Coe, Budd Friedman, Carol Leifer, Paul Reiser, Mark Schiff, George Wallace, Norm MacDonald, Dave Attell, Sarah Silverman, Bryan Batt, Maggie Siff, Eminem, Ray Romano, Jon Brion, Carla Gallo, Justin Long

Genul filmului
Comedie, Drama

Data lansare (SUA): 31 Iulie 2009
Data lansare (Romania): 25 Septembrie 2009

Trailerul filmului Funny People (2009) Tipi simpatici

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii