Header Ads Widget

G-Force - Salvatorii planetei (2009)

Film de animație și acțiune online "G-Force - Salvatorii planetei" 2009 cu actorii Sam Rockwell, Penelope Cruz și Nicolas Cage. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "G-Force".




Descrierea filmului de animație G-Force - Salvatorii planetei
G-Force - Salvatorii planetei" este o comedie plina de aventuri savuroase despre cele mai recente progrese inregistrate de creatorii unui program guvernamental secret in antrenarea unor animale, pasari si insecte precum cainii, pisicile, porcusorii de Guineea, cartitele, delfinii, porumbeii sau mustele in vederea folosirii ulterioare a acestora pentru activitati de spionaj.

Inarmati cu echipamente high-tech de ultima generatie, trei porcusori de Guineea pe nume Darwin, Juarez si Blaster, o cartita pe nume Speckles si o musca pe nume Mooch formeaza o echipa de elita a FBI-ului, cunoscuta sub numele de G-Force si antrenata special pentru a salva lumea de uneltirile unui bilionar diabolic, care tocmai a conceput o masinarie ce ar putea pune in pericol intreaga umanitate. Intrucat soarta omenirii depinde de ei, Darwin - comandantul echipei, decis sa isi indeplineasca misiunea prin orice mijloace, Juarez - experta in arte martiale, Blaster - specialistul in armament, Speckles - pentru care tehnologia informatica nu mai are nici un secret si Mooch - experta in actiuni de recunoastere, ii declara razboi bilionarului care planuieste sa preia controlul asupra planetei.

Regia
Hoyt Yeatman

Actori
Kelli Garner, Zach Galifianakis, Sam Rockwell, Loudon Wainwright, Nicolas Cage, Penelope Cruz, Niecy Nash, Tyler Patrick Jones, Jon Favreau, Steve Buscemi, Tracy Morgan, Dee Bradley Baker, Bill Nighy, Will Arnett, Piper Mackenzie Harris, Gabriel Casseus, Jack Conley, Justin Mentell, Chris Ellis, Travis Davis, James Huang, Corey Michael Eubanks, Eddie Yansick, Troy Robinson, Mini Anden, Camaron Engels, Michael Papajohn, Algerita Wynn, Bob Sherer, Jennifer England,

Genul filmului
Actiune, Animație, Aventuri, Fantastic

Data lansare (SUA): 24 Iulie 2009
Data lansare (Romania): 04 Septembrie 2009

Trailerul filmului de animație G-Force - Salvatorii planetei(2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii