Header Ads Widget

Inglourious Basterds (Film război 2009) Ticăloși fără glorie

Film de acțiune și război online "Ticăloși fără glorie" 2009 cu actorii Brad Pitt, Christoph Waltz și Diane Kruger. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Inglourious Basterds".





Descrierea filmului Ticăloși fără glorie / Inglourious Basterds:
In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, in Franta ocupata de catre nazisti, adolescenta evreica Shosanna Dreyfus este martora exterminarii familiei sale de catre colonelul german Hans Landa. Reusind sa scape cu viata si sa fuga la Paris, Shosanna intalneste o femeie cu suflet bun, care o ia sub aripa ei ocrotitoare si o determina sa lucreze pentru ea la un cinematograf. Fata este pusa intr-o situatie nedorita atunci cand un infatuat ofiter german isi convinge superiorii ierarhici sa reprezinte un film de propaganda nazista tocmai la cinematograful parizian la care muncea ea, moment in care Shosanna intrevede si posibilitatea de a-si pune in aplicare planurile proprii de razbunare.

In acelasi timp, locotenentul Aldo Raine organizeaza un grup de soldati de origine iudaico-americana cunoscuti sub numele de "The Basterds", care urmau sa fie trimisi in fata plutonului de executie pentru faptele lor reprobabile, incredintandu-le misiunea aparent sinucigasa de a patrunde pe teritoriul Frantei si de a incerca sa-i ucida pe conducatorii celui de-al treilea Reich, ajutati fiind de catre actrita germana si agenta sub acoperire Bridget von Hammersmark.

Regia
Quentin Tarantino

Actori în distribuție
Brad Pitt, Melanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth, Michael Fassbender, Diane Kruger, Daniel Brühl, Til Schweiger, Gedeon Burkhard, Jacky Ido, B.J. Novak, Omar Doom, August Diehl, Mike Myers, Julie Dreyfus, Anne-Sophie Franck, Denis Ménochet, Sylvester Groth, Martin Wuttke, Richard Sammel, Alexander Fehling, Rod Taylor, Sönke Möhring, Samm Levine, Paul Rust, Michael Bacall, Arndt Schwering-Sohnrey, Volker Michalowski, Ken Duken, Christian Berkel, Léa Seydoux, Tina Rodriguez, Ludger Pistor, Jana Pallaske, Wolfgang Lindner, Michael Kranz, Rainer Bock, Samuel L. Jackson, Harvey Keitel, Quentin Tarantino

Gen
Actiune, Aventuri, Drama, Razboi

Data lansare (SUA): 21 August 2009
Data lansare (Romania): 04 Septembrie 2009

Trailerul filmului Inglourious Basterds (2009) Ticăloși fără glorie

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii