Header Ads Widget

Management (Film comedie romantică 2008) Trailer și detalii

Film comedie, dramă și romantic "Management" 2008 cu actorii Jennifer Aniston, Steve Zahn și Woody Harrelson. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Management".




Descrierea sinopsis a filmului Management

Sue Claussen este o frumoasa agenta de vanzari, care comercializeaza obiecte de arta ieftine pe la diverse companii si moteluri. Atunci cand se cazeaza la un motel din Arizona, femeia il intalneste pe idealistul Mike Cranshaw, fiul managerilor, cu care are o aventura pasionala de o noapte, pe care o considera un simplu flirt si pe care o uita de indata ce paraseste locatia respectiva si isi continua calatoria de afaceri. Numai ca Mike se dovedeste a fi un romantic incurabil, care tocmai a cunoscut-o pe femeia visurilor lui si nu accepta sa o piarda, motiv pentru care o urmareste pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii in incercarea de a o cuceri si de a-i demonstra ca sunt facuti unul pentru celalalt in pofida diferentelor de temperament si de gandire.

Ajuns in Maryland, Mike Cranshaw constata ca Sue Claussen nu are loc in viata ei minutios organizata pentru un visator fara scop si ca s-a impacat cu fostul ei iubit Jango, un rocker transformat in magnat al industriei produselor lactate, care ii ofera sansa de a-si duce la indeplinire actiunile caritabile. Intrucat a gasit in sfarsit pe cineva pentru care merita sa lupte, Mike nu se lasa intimidat de refuzul lui Sue de a incepe o relatie amoroasa cu el si spera ca va reusi sa invinga spiritul ei practic si sa introduca un strop de romantism si culoare in viata ei terna si riguros planificata.

Regia
Stephen Belber

Actori în distribuție
Jennifer Aniston, Steve Zahn, Woody Harrelson, Margo Martindale, Fred Ward, James Hiroyuki Liao, Katie O'Grady, Yolanda Suarez, Kevin Heffernan, Don Burns, Kimberly Howard, Collin Crowley, Gilberto Martin del Campo, Mark Boone Junior, Garfield Wedderburn, Josh Lucas, Dominic Fumusa, Tzi Ma, Joan Riordan, Robert Projansky, Jerry Foster

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
7 septembrie 2008 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Cunoscut și ca
Management - titlul original, Management - titlul în România

Trailer la filmul Management (2008)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii