Header Ads Widget

Pandorum (Film acțiune sf horror 2009)

Film de acțiune sf și horror online "Pandorum" 2009 cu actorii Dennis Quaid, Ben Foster și Cam Gigandet. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Pandorum".



Descrierea filmului de acțiune sf Pandorum
Cum ar fi sa te trezesti fara memorie,fara sa stii unde esti si sa descoperi ca nu esti singur? Pandorum este un film care urmareste evenimentele misterioase petrecute la bordul unei nave spatiale.

Cand doi astronauti, Bower si Payton se trezesc abandonati pe o nava, fara sa stie cine sunt, unde se afla, de cat timp sunt acolo si care este misiunea lor, adevarul cere sa fie gasit. Pe masura ce se aventureaza din ce in ce mai mult in cercetarea navei, acestia descopera ca nu sunt singuri, iar situatia in care se afla este in realitate mai grava decat si-ar fi putut imagina. Odata cu dezlegarea secretelor terifiante ale navei, cei doi astronauti realizeaza ca supravietuirea omenirii depinde de actiunile lor.

Regia
Christian Alvart

Actori în distribuție
Dennis Quaid, Ben Foster, Cam Gigandet, Norman Reedus, Cung Le, Antje Traue, Eddie Rouse, André Hennicke, Friederike Kempter, Niels-Bruno Schmidt, Asia Luna Mohmand, Delphine Chuillot, Wotan Wilke Möhring, Julian Rappe, Domenico D'Ambrosio, Jon Foster, Jeff Burrell, Neelesha Barthel, Yangzom Brauen, Marco Albrecht, Dawid Szatarski, Nico Marquardt, Don Jeanes, David P. Johnson

Genul filmului
Actiune, Aventuri, Horror, SF

Data lansare (SUA): 04 Septembrie 2009
Data lansare (Romania): 02 Octombrie 2009

Trailerul filmului de acțiune sf Pandorum (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii