Header Ads Widget

Planet 51 (Film animație 2009) Planeta 51

Film de animație online "Planeta 51" 2009 cu actorii Gary Oldman, Dwayne Johnson și Jessica Biel. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Planet 51".




Descrierea filmului Planeta 51
Zeci de ani omenirea a incercat sa exploreze spatiul in cautarea civilizatiilor extraterestre. Daca acum multi ani si noi traiam cu paranoia ca intr-o zi vom fi invadati de o rasa extraterestra, atunci locuitorii Planetei 51 traiesc si ei cu frica unei invazii extraterestre. Dar paranoia lor devine realitate atunci cand un astronaut de pe Pamant ajunge pe suprafata planetei lor. Astronautul Chuck Baker crede ca este primul care calca pe aceasta planeta, dar imediat este dat in urmarie de catre autoritatile planetei care vor sa puna mana pe el si sa efectueze experimente. Sprijinul vine din partea unui "localnic" care il ajuta sa isi caute nava care sa il aduca inapoi acasa.

Regia
Javier Abad, Jorge Blanco

Actori
Dwayne Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Gary Oldman, Seann William Scott, John Cleese, Alan Marriott, Mathew Horne, James Corden, Lewis Macleod, Emma Tate, Rupert Degas, Pete Atkin, Rebecca Front, Laurence Bouvard, Vincent Marzello, Brian Bowles

Genul filmului
Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Data lansare (SUA):
20 Noiembrie 2009

Trailerul filmului Planet 51 (2009) Planeta 51

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii