Header Ads Widget

Shorts (2009) Piatra fermecată

Film de aventuri și comedie online "Piatra fermecată" 2009 cu actorii Jimmy Bennett, Devon Gearhart și Trevor Gagnon. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Shorts".




Regia
Robert Rodriguez

Actori în distribuție
Jimmy Bennett, Jake Short, Kat Dennings, Leslie Mann, William H. Macy, Devon Gearhart, Trevor Gagnon, Jon Cryer, James Spader, Jolie Vanier, Rebel Rodriguez, Leo Howard, Angela Lanza, Alejandro Rose-Garcia

Gen
Aventuri, Comedie, Familie

Data lansare (SUA): 07 August 2009
Data lansare (Romania): 02 Octombrie 2009

Descrierea filmului Piatra fermecată: Toe Thompson este un baiat in varsta de 11 ani, care locuieste impreuna cu parintii lui in Black Falls si isi doreste cu ardoare sa aiba un grup de prieteni cu care sa se joace. Mama si tatal copilului lucreaza la fel ca majoritatea concitadinilor lor la compania Black Box Unlimited Worldwide Industries Incorporated a domnului Black, care nu le ofera nimic altceva decat un loc de munca si o sursa de venit. Existenta banala a lui Toe Thompson se schimba radical atunci cand este lovit in cap de o piatra misterioasa in culorile curcubeului ce cade din cer, care are proprietatea de a indeplini dorintele tuturor acelora care o tin in mana. In curand, locuitorii din Black Falls incep sa abuzeze de puterile pietrei magice si, dorindu-si lucruri din ce in ce mai fanteziste, abat asupra orasului armate de crocodili, animale preistorice, monstri sau alieni sositi in nave spatiale minuscule.

Trailerul filmului Shorts (2009) Piatra fermecată

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii