Header Ads Widget

Whatever Works (Film 2009) Ce-o fi o fi...

Film comedie online "Ce-o fi o fi" 2009 cu actorii Larry David, Evan Rachel Wood și Patricia Clarkson. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Whatever Works".


Despre filmul Ce-o fi o fi: "Ce-o fi o fi" este un film de comedie american din 2009 regizat și scris de Woody Allen și cu Larry David, Evan Rachel Wood, Patricia Clarkson, Ed Begley Jr., Michael McKean și Henry Cavill în rolurile principale. A fost lansat pe 19 iunie 2009, a primit recenzii mixte și a încasat 35 de milioane de dolari.

Sinopsis la filmul Ce-o fi o fi ...: Un divorțat mizantropic de vârstă mijlocie din New York intră în mod surprinzător într-o relație împlinitoare, de tip Pygmalion, cu o fată din sud mult mai tânără și nesofisticată.



Regia
Woody Allen

Actori în distribuție
Woody Allen, Henry Cavill, Evan Rachel Wood, Larry David, Patricia Clarkson, Adam Brooks, Lyle Kanouse, Michael McKean, Yolonda Ross, Carolyn McCormick, Samantha Bee, Conleth Hill, Marcia DeBonis, John Gallagher Jr., Willa Cuthrell, Nicole Patrick, Olek Krupa, Ed Begley Jr., Christopher Evan Welch, Jessica Hecht

Gen
Romantic, Comedie

Data lansare (SUA): 19 Iunie 2009
Data lansare (Romania): 2010

Descrierea filmului Ce-o fi o fi...: Woody Allen isi termina "perioada londoneza" cu acest film in care Evan Rachel Wood este Melodie, tanara si naiva sotie a unui barbat excentric trecut de prima (ba chiar si de a doua) tinerete (Larry David). Acesta, originar din Greenwich Village, ajunge sa fie implicat intr-o serie de povesti de dragoste inainte de a da de Melodie si, trebuie sa precizam, parintii ei.

Trailerul filmului Whatever Works (2009) Ce-o fi o fi...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii