Header Ads Widget

Year One (Film comedie 2009) Anul Unu

Film de comedie online "Anul Unu" 2009 cu actorii Jack Black, Michael Cera și Oliver Platt. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Year One".




Descrierea filmului de comedie Anul Unu / Year One
Dupa ce gusta fructele din Pomul Cunoasterii, lenesul si neispravitul Zed traverseaza o perioada de iluminare si incepe sa-si puna intrebari despre sensul vietii, intrand in conflict cu localnicii din satul primitiv in care locuia si fiind alungat de catre acestia. Insotit de catre cel mai bun prieten al lui pe nume Oh, Zed pleaca in cautarea raspunsurilor la intrebarile sale, sfarsind prin a experimenta situatii si intamplari mai presus de cele mai aventuroase si indraznete visuri ale sale.

In aceasta calatorie amuzanta si plina de neprevazut printr-o lume ancestrala, incercand sa gaseasca o semnificatie profunda vietii lor, Zed si Oh devin personaje ale unor povesti biblice din Vechiul Testament si ii intalnesc pe Adam si Eva, Cain si Abel, Avraam si Isaac, Moise sau printesa Inanna a Sodomei, interactionand cu acestia intr-un mod specific si hilar.

Regia
Harold Ramis

Actori
Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, David Cross, Vinnie Jones, Paul Rudd, Juno Temple, Hank Azaria, Olivia Wilde, June Diane Raphael, Xander Berkeley, Gia Carides, Horatio Sanz, David Pasquesi, Matthew Willig, Harold Ramis, Rhoda Griffis, Gabriel Sunday, Eden Riegel, Bill Hader

Genul filmului
Comedie

Data lansare (SUA): 19 Iunie 2009
Data lansare (Romania): 09 Octombrie 2009

Trailerul filmului de comedie Year One (2009) Anul Unu

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
cum descarc filmu asta ????????